Интересные продукты

Merten System M – lülitid iga elustiili jaoks

Lülitid ja pistikupesad muutuvad disainielemendiks.

Olete te tüdinud samast vanast valgest lülitist? Nüüd on teil võimalus Schneider Electric System M sarja abil panna oma lülitid ja pistikupesad sobima ülejäänud ruumiga.
Plastikust klaasini ning metallist puiduni – viis erinevat disaini pakuvad erinevaid materjale, pindasid ning värve, mille hulgast valides saate te luua oma individuaalse stiili.
Rohkema info saamiseks laadige alla uus System M kataloog (EE, pdf, 2.7 MB) või külastage Merteni toodete kodulehekülge .

 Источник: www.schneider-electric.com

Источник: www.schneider-electric.com

 Источник: www.schneider-electric.com

Источник: www.schneider-electric.com


Esimesed personaliseeritavad lülitid koju ja kontorisse Merten System M sarjast - M-Creativ.

Kui te soovite disainida oma enda lülitit, siis saate seda teha System M sarja M-Creativ abil, kus saate rakendada enda individuaalset lähenemist.
Teil on võimalus valida toa tapeedi, fotode, joonistuste või muude materjalide vahel, et muuta lüliti osaks teie kodu kujundusest.
Maailma juhtiv elektripaigaldusseadmete tootja ja müüja, on tulnud välja uudse lülitite ja pistikupesade Merten System M sarjaga M-Creativ. Tegemist on esimese sarjaga, mida tarbija saab ise kujundada, kasutades selleks meelepäraseid värve, motiive ja materjale. Tulemuseks on efektne terviklahendus, kus lüliti on osaks ruumi sisekujundusest.
Nii raamil kui klahvil saab kasutada just selliseid materjale/kujundusi, mida parasjagu vaja on ning neid on ka väga lihtne tahtmise korral jälle välja vahetada.

Kujundusprotsessi hõlbustamiseks on lülitiga kaasa pandud šabloon, mille järgi saab sobivast materjalist kujundi välja lõigata. Disain tuleb seejärel paigaldada läbipaistva raamiga tootele ning personaalne lüliti ongi valmis. Võimalik on valida erinev disain nii raamile kui lüliti klahvile ja neid kavalalt komponeerida, sobitades näiteks raamile toiduaine pildi ja klahvile vastava retsepti.

Schneider Electric Eesti AS tootespetsialist Ivar Mölder: “Lülitite puhul oleme kaasa läinud leviva trendiga pakkuda klientidele rätseplahendusi. M-Creativ sari võimaldab kasutajal kujundada oma soovidele vastav lüliti, kasutades selleks oma lemmikvärve, tapeeti, fotosid või laste joonistusi. Soovitud disaini saab kasutada nii raamil, klahvil, pistikupesal kui dimmeril. Disaini on lihtne vahetada ning seda võib teha nii tihti kui selleks soovi on.”

Hinna poolest on M-Creativ keskmise hinnaklassiga tootesari. Võrreldes ehituspoodides müüdava lihtsa valge tootega on M-Creativ lüliti hind kõrgem, kuid arvestades võimalust luua isikupärane toode, mis aitab ruumile aktsenti lisada, ei osutu investeering ülemäära kulukaks. “Enam ei pea disaintapeedil kasutama valget silmatorkavat lülitit, nüüdsest on võimalik lüliti täielikult ruumi sisekujundusse integreerida,” kommenteerib Mölder.

Vaata videoklippi M-Creativ'i isikupärastest lülititest


Vaata millise funktsiooni ja stiiliga lüliti sobiks just Sulle siit!

Опубликовано: 10.06.2014

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё