Статьи и новости

Unistuste kodu SUPPER pakkumine!!!

Et tagada kodu, millest Te unistanud olete, pakume teile kvaliteeti igal sammul, nii disaini, materjali, paigalduse ja hooldusega. Arvestades Teie eelarvet ja vajadusi, võime aidata teil valida lahenduse, mis sobib nii Teile kui ka Teie perele. Finnhus´l on suur valik maju, mis võivad teile sobida. Lihtsatest majadest keeruliste eluruumideni, me võime isegi laiendada teil olemas olevat palkmaja.

Pakume suurt valikut palgi tüüpe, profiile, maja süsteeme. Materjali valiku ja lahenduse jätame teie valida. Meie disaini eksperdid aitavad luua kodu, mis on eristatav teistest. Me tervitame neid, kes lähevad püüdma oma teed ning looma kohti, mis esindaks neid ennast. Võta ühendust Finnhus Installationiga, et saaksid alustada oma unelmate kodu planeerimist juba täna.

ALANUD KEVADE SUPPER PAKKUMINE!!!
Majadele Jüri, Gerly ja Kerda võtmed kätte hinnad on alanud kevade puhul -25% odavamad.

JÜRI 1 300 000 EEK
GERLY 1 250 000 EEK
KERDA 1 400 00O EEK

Tellides 100m² või suurema maja, 2010 aasta sees, saate kümblustünni TASUTA.

Kui aga tellite 100m² või suurema maja, koos paigaldusega 2010 aasta sees, saate lisaks kümblustünnile aiamaja TASUTA.

Välis mõõdud: 3,5*3m
Kogu kõrgus: 2,54m
Seina paksus: 44mm
Seina kõrgus: 2,09m
Terass: 150cm

Опубликовано: 17.05.2010

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Мебельный щит – один из самых распространенных материалов в эпоху DIY. Магазины предлагают широкий выбор мебельного щита. Если с размерами и породами древесины все понятно, то как выбрать тип мебельного щита. Цельноламельный или сращенный? В этом поможет наша мини статья.

смотреть ещё