Artiklid ja uudised

Unistuste kodu SUPPER pakkumine!!!

Et tagada kodu, millest Te unistanud olete, pakume teile kvaliteeti igal sammul, nii disaini, materjali, paigalduse ja hooldusega. Arvestades Teie eelarvet ja vajadusi, võime aidata teil valida lahenduse, mis sobib nii Teile kui ka Teie perele. Finnhus´l on suur valik maju, mis võivad teile sobida. Lihtsatest majadest keeruliste eluruumideni, me võime isegi laiendada teil olemas olevat palkmaja.

Pakume suurt valikut palgi tüüpe, profiile, maja süsteeme. Materjali valiku ja lahenduse jätame teie valida. Meie disaini eksperdid aitavad luua kodu, mis on eristatav teistest. Me tervitame neid, kes lähevad püüdma oma teed ning looma kohti, mis esindaks neid ennast. Võta ühendust Finnhus Installationiga, et saaksid alustada oma unelmate kodu planeerimist juba täna.

ALANUD KEVADE SUPPER PAKKUMINE!!!
Majadele Jüri, Gerly ja Kerda võtmed kätte hinnad on alanud kevade puhul -25% odavamad.

JÜRI 1 300 000 EEK
GERLY 1 250 000 EEK
KERDA 1 400 00O EEK

Tellides 100m² või suurema maja, 2010 aasta sees, saate kümblustünni TASUTA.

Kui aga tellite 100m² või suurema maja, koos paigaldusega 2010 aasta sees, saate lisaks kümblustünnile aiamaja TASUTA.

Välis mõõdud: 3,5*3m
Kogu kõrgus: 2,54m
Seina paksus: 44mm
Seina kõrgus: 2,09m
Terass: 150cm

Sisestatud: 17.05.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Fassaadikrohvid ja terviklikud fassaadisüsteemid on oma arengus jõudnud nüüd päris nanotehnoloogiani. Nanokrohvide nimetus on kasutusel olnud juba aastaid, aga oma nimetuselt pole neil rohkem ühist kui elementide suurust mõõdetava mõõtühiku “nano” kasutamisega. Tänapäeval pole küsimus enam selles, kui suur on krohvi tera suurus ega see, millega saavutatakse vastupidavus ja elastsus. Nüüd räägime juba kui palju suudab fassaadikrohv end ise taastada ja uuesti nanotasandil molekule omavahel siduda.

vaata kõiki