Статьи и новости

Radis on vahepeal uusi tooteid juurde nuputanud, nüüd pakume lisaks aiamööblile ka tuppa kõike vajalikku.

Radis on roheline ettevõtmine. Kuid seda vaid sisult, kõik meistrid on aastatepikkuste kogemustega. Me ei tooda massiliselt, vaid tellimuse peale, eesti puidust. Nii säästad loodust ja jääb rohkem elamiseks.

Et Su perel kodus mõnus oleks, pakume mitmesuguseid puidust sisustuselemente nii tuppa kui aeda - kiiktoolid, riiulid, nagid, CD-riiulid, lastevoodid, serveerimislauad, veiniriiulid, eritellimusel mööbel, lehtlad, pergolad, aiamööbel, terrassid, trepid, aiakiiged, mänguväljakud, liivakastid, lastemajad, võimlemisnurgad, saunad, talusildid, aknalauad, trepiastmed, trepi turvapiirded ja turvaväravad, erikujulised kriiditahvlid, fotod seinale ning muu.

Ka erisoovide korral võta julgelt ühendust - arutame ja teeme omapoolse hea pakkumise!

Lastevoodi võimlemisnurga, kriiditahvli ja lauaga

Uus ning põnev lastevoodi koos võimlemisnurgaga, kus lisaks voodile saab võimlemisredelist ronida, köie otsas või rõngastega rippuda ning kasutada suurt kriiditahvlit. Voodikomplekti kuulub ka reguleeritava kõrgusega laud. Postid on valmistatud õlitatud puidust, muud detailid värvitud MDFist. Ronimiskomplekti kuuluvad kaks riputuskonksu, kuhu saab omal valikul asetada kas köie, rippredeli või võimlemisrõngad. Kogu lahenduse kokkupanek kaasasolevate mööblipoltidega on lihtne. Ronimisredeli kõrgus on 2 m, voodisse mahub 80x200mm madrats, komplekti sügavus on 1,5 m. Paigaldada saab seda mõlemat pidi - ka peegelpildis. Voodikomplekt maksab 6200 kr. Soovi korral on võimalik tellida ka teistes värvitoonides.


Lastenari võimlemisnurgaga koos kriiditahvliga

Kahe voodiga lastenari koos võimlemisnurga ja kriiditahvliga, kus lisaks vooditele saab võimlemisredelist ronida, köie otsas või rõngastega rippuda ning kasutada suurt kriiditahvlit. Postid on valmistatud õlitatud puidust, muud detailid värvitud MDFist. Ronimiskomplekti kuuluvad kaks riputuskonksu, kuhu saab omal valikul asetada kas köie, rippredeli või võimlemisrõngad. Kogu lahenduse kokkupanek kaasasolevate mööblipoltidega on lihtne. Ronimisredeli kõrgus on 2 m, vooditesse mahuvad 80x200mm madratsid, komplekti sügavus on 1,5 m. Paigaldada saab seda mõlemat pidi - ka peegelpildis. Kahe nariga komplekt maksab 7500 kr. Soovi korral on võimalik tellida ka teistes värvitoonides.


Vineerist kuumaalused eesti rahvusmustriga ja Tallinna siluetiga. Alusele võid julgelt asetada kuuma poti või panni! Valmistataud vineerist, käsitsi õlitatud. Hind 99 kr. Küsi hulgipakkumist!

Опубликовано: 02.11.2010

Радис - Эстонский мебели для дома и сада

тел.:
+372 5558 5656
Адрес:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.