Статьи и новости

Vanad põlvest-põlve nipid

Tihti inimesed loodavad, et küll uus omanik kannab juba ise kõige eest hoolt. Aga kahjuks on elu näidanud, et seda eseme "sisemist ilu", mida endine omanik oma asjades näeb ei pruugi uus omanik otsima hakatagi, sest ese tundub talle juba kaugelt räpane.
Me inimesed lihtsalt oleme sellised, et oma mustus on oma ja ei pruugi seda enam isegi tähele pannagi. Seega kui teil on tegu teile kalli esemega, siis konsulteerige kellegi tuttavaga, et kas asi paistab kui uus või kui tugevalt kasutatud (ehk vajaks totaalset uueks küürimist).


Enne kui hakkate plekke keemiaga kinnitama, soovitaks pisut vanaema nippe, mis uskumatu aga tõsi võivad osutuda tõhusamaks kui "Super-Hüper" keemiauudis. Ka ei teki teil puhastamisest allergiat ja raha jääb ka enam kukrusse.

Vanad põlvest-põlve nipid

Keraamilised pinnad (sh. vaasid, valamud, toaletipotid jne): SOODA ja ÄÄDIKAS. Raputa soodat puhastatavale pinnale ja pihusta pihustipudelist äädikaga üle. Lase pisut seista ja tõmba niiske lapiga või loputa veega üle.

Klaaspinnad: ÄÄDIKAS. Lahjenda äädikas pihustipudelisse ja hakka tööle. Tööd kergendavad pabersalvrätikud või linasest lapp. Puhastab ja desinfitseerib kärbsepabulad kahjutuks :)

Tugevasti määrdunud metallpinnad (kõrbenud rasv ahjus, grilli restidel ja grillis endas jne): SOODA ja SOOL ja VESI. Sega ühtlane mass valmis. Kanna see siis mustusele. Lase toimida ja hakka puhastama.

Kangast materjalid kangaga kaetud pinnad: SIDRUN, SOODA. Kui plekk on tugev, siis peab toimingut kordama mitu korda (täpselt samamoodi nagu ka keemiliste plekieemalditega).
Pehme mööbel tuleks vähemalt kord nädalas tolmuimejaga üle käia. Regulaarne tolmu eemaldamine tuleb kasuks siis kui puhastamise tagajärjel pleki eemaldame, ei jää seda kohta ilmekalt ilustama inetu mustuserant.
Kui te aga viibite ise selle juures kui plekk riidematerjalile ilmub, siis tasub plekki kohe mingi niiskust imava lapi või paberrätikuga kuivatama hakata ja siis alles tõsisemalt seda eemaldada.
Õli plekid peaks saama välja kui triikida plekki läbi pabersalvrätiku.
Vere plekki peaks hakkama eemaldama aga külma veega ja kui enamus kadunud, siis sooja vee ja tavalise koduseebiga, mis sisaldab piiritust.

Nahk. Nahkmööbli pealispinda ei ohusta ei piim, vein ega kohvi. NIISKE PEHME LAPP eemaldab tolmu ja prahi. Tolmuimejaga eemaldatakse patjade vahele kogunenud pudi.
Hele nahkmööbel on vast üks tundlikumaid mööblikatteid. Pastapliiatsid, kriidid, teksad jne, võivad lisada igaveseid "lisatoone" teie mööblile.
Kui aga seebiveest ei piisa, siis ei pääse nahkmööbli puhastusvahenditest. Pärast puhastamist aga hooldusvahendiga üle käia.
Naha hooldamine "tarbenaha kreemiga" hoiab naha elastsena ning nahkmööbli (sh, käekottide, jalanõude, nahkjakkide jne.) eluiga pikeneb.

Halvad lõhnad kappides ja ruumides, mis imbuvad ka riidest pehmesse mööblisse. SIDRUN, ÄÄDIKAS, MAITSETAIMED, LÕHNAVAD LILLED, KANEELIPULBER, MÄNNI- JA KUUSEOKSAD JNE..... Valige vaid endale meelepärane lõhnav taim välja.

Опубликовано: 14.09.2011

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

смотреть ещё