Статьи и новости

Iittala uued klaaside värvid õhkavad rahu ja nostalgiat

Iittala 2012 aasta värviskeem peegeldab meie aega. Intensiivsed ja talvised värvid esindavad jõudu, rahu ja selgust. Erinevad sinised ja lillad varjundid lisavad uusi ja huvitavaid võimalusi sisekujunduses. Uusi värve tutvustatakse kevadel Aalto kollektsioonis koos Vitriini ja Kartio klaasidega.


Kvaliteet, rikkus ja toonide sügavus on alati olnud Iitala värvilise tootevaliku märksõnadeks. Iitala tooted on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest ja värvipaletti uuendatakse igal aastal vastavalt trendi muutustele. Inimesed on oma valikutes muutunud väga teadlikuks ja aina rohkem soovitakse valida usaldusväärseid ja vastupidavaid tooteid, mis tooks igapäevaellu rohkem kvaliteeti. Meie aega iseloomustab soov lihtsustada elu ja soov saavutada vähemaga rohkem. Samuti on näha, et pürgitakse puhtuse ja naturaalsuse suunas, seda eelkõige toidu trendides. Rikkuse väljendamine pole enam moes, see väljendub inimeste värvivalikutes, enam ei valita teistest eristumiseks silmatorkavaid toone vaid hoopis rahustava toimega toone. Samuti on praeguses trendis tunda nostalgia hõngu, läbi kaasaegse tõlgenduse soovitakse edasi anda ajalugu.

Just need inimeste soovid ja eelistused ongi võetud Iitala 2012 aasta värrviskeemi aluseks. Esindatud on sinine toon türkiisi varjundiga ning tumedamad ja heledamad lillad varjundid, mis toovad välja värvide soojuse ja pehmuse. Tugevad ja efektsed värvid inspireerivad sisekujundust ning tagavad uue ja huvitava võimaluse kombineerida tooteid.

Aalto kollektsioon türkiissinises ja lillas


Uued värvid Aalto kollektsioonis on tumelilla ja türkiis. Tumelilla lisab interjöörile sügavust ja keerukust. See rahustav värv püüdleb harmoonia poole ja kiirgab nostalgiast ning traditsioonidest. Värv on pärit vääriskividest ja see muudab klaasi veelgi läbipaistvamaks. Tumelilla toob domineerivatesse heledatesse toonidesse mitmekesisust ja tekitab kauni kontrasti. Samas türkiis on kollektsioonis värskendav ja vastutulelik. Uued värvid on esindatud eriosadena kõikides kollektsioonides.

Autasustatud Vitriini särab uutes värvides

Vitriini klaaside valikut, mille on kujundanud Anu Pettinen, pälvis hiljuti iF disaini auhinna. Ka seda kollektsiooni laiendatakse uute ja praeguste trendivärvidega. Aasta algusest alates on väikest Vitriini´t (60 x 60 mm) saadaval kuute erinevat värvi: roosi-oliiv, helelilla, vee-roheline, meresinine, hall ja värvitu. Suue Vitriini (108 x 108 mm) uued värvid tarbijate soovil meresinine, vee-roheline ja roosa.

Опубликовано: 09.03.2012

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Loft переводится с английского как «чердак», «верхняя часть склада». Это стиль заброшенных заводов и фабрик, которые еще в 40-е годы в Америке активно переделывались в творческие мастерские, офисы, а иногда и жилые квартиры.
Истоки распространения лофт-формата восходят к 60-м годам, к образу жизни и творчеству легендарного Энди Уорхола. Именно его квартира-мастерская «Фабрика» в loftstyle покорила нью-йоркскую богему и породила повальное увлечение лофт-интерьерами.

смотреть ещё