Articles and news

Iittala uued klaaside värvid õhkavad rahu ja nostalgiat

Iittala 2012 aasta värviskeem peegeldab meie aega. Intensiivsed ja talvised värvid esindavad jõudu, rahu ja selgust. Erinevad sinised ja lillad varjundid lisavad uusi ja huvitavaid võimalusi sisekujunduses. Uusi värve tutvustatakse kevadel Aalto kollektsioonis koos Vitriini ja Kartio klaasidega.


Kvaliteet, rikkus ja toonide sügavus on alati olnud Iitala värvilise tootevaliku märksõnadeks. Iitala tooted on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest ja värvipaletti uuendatakse igal aastal vastavalt trendi muutustele. Inimesed on oma valikutes muutunud väga teadlikuks ja aina rohkem soovitakse valida usaldusväärseid ja vastupidavaid tooteid, mis tooks igapäevaellu rohkem kvaliteeti. Meie aega iseloomustab soov lihtsustada elu ja soov saavutada vähemaga rohkem. Samuti on näha, et pürgitakse puhtuse ja naturaalsuse suunas, seda eelkõige toidu trendides. Rikkuse väljendamine pole enam moes, see väljendub inimeste värvivalikutes, enam ei valita teistest eristumiseks silmatorkavaid toone vaid hoopis rahustava toimega toone. Samuti on praeguses trendis tunda nostalgia hõngu, läbi kaasaegse tõlgenduse soovitakse edasi anda ajalugu.

Just need inimeste soovid ja eelistused ongi võetud Iitala 2012 aasta värrviskeemi aluseks. Esindatud on sinine toon türkiisi varjundiga ning tumedamad ja heledamad lillad varjundid, mis toovad välja värvide soojuse ja pehmuse. Tugevad ja efektsed värvid inspireerivad sisekujundust ning tagavad uue ja huvitava võimaluse kombineerida tooteid.

Aalto kollektsioon türkiissinises ja lillas


Uued värvid Aalto kollektsioonis on tumelilla ja türkiis. Tumelilla lisab interjöörile sügavust ja keerukust. See rahustav värv püüdleb harmoonia poole ja kiirgab nostalgiast ning traditsioonidest. Värv on pärit vääriskividest ja see muudab klaasi veelgi läbipaistvamaks. Tumelilla toob domineerivatesse heledatesse toonidesse mitmekesisust ja tekitab kauni kontrasti. Samas türkiis on kollektsioonis värskendav ja vastutulelik. Uued värvid on esindatud eriosadena kõikides kollektsioonides.

Autasustatud Vitriini särab uutes värvides

Vitriini klaaside valikut, mille on kujundanud Anu Pettinen, pälvis hiljuti iF disaini auhinna. Ka seda kollektsiooni laiendatakse uute ja praeguste trendivärvidega. Aasta algusest alates on väikest Vitriini´t (60 x 60 mm) saadaval kuute erinevat värvi: roosi-oliiv, helelilla, vee-roheline, meresinine, hall ja värvitu. Suue Vitriini (108 x 108 mm) uued värvid tarbijate soovil meresinine, vee-roheline ja roosa.

Submitted: 09.03.2012

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all