Статьи и новости

Kastehelmi tootesari sai kauni täienduse

Armastatud Kastehelmi tootesari on täienenud.
Proffessor Oiva Toikka poolt disainitud kaasaegsed valguse käes sädelevad küünlaalused muudavad kolmemõõtmelise klaaspinna elavaks. Ka Kastehelmi kaunis koogialus on disainitud viimase aja trendi järgi.

Klaasi valmistamise tehnilised raskused on Oiva Toikka´t alati inspireerinud. Tema eksperimendid, klaasi nikerdatud „piisamustri näol“, olid 1960-ndatel uue klaasi tekstuuri aluseks. Sellest ajast alates on Kastehelmi kollektsioonis kasutatud kolmemõõtmelist klaaspinda.

Mänguline ja peen „piisamuster“ on olnud läbi aegade Oiva Toikka kõige populaarsem disaineritöö. Algselt oli see tootmises kuni 1988nda aastani. Kõige populaarsemaid tooteid asus Iittala uuesti tootma 2010. aastast.

Valgusefektid

Kastehelmi kollektsioon on alati olnud usaldusväärne ning seetõttu ka väga populaarne kogu maailmas, nüüd on kollektsioon kiirelt arenemas uues suunas. Varasemalt koosnes kollektsioon ainult lauanõudest, kuid nüüd pühendutakse ka sisekujunduselementidele.
Nimelt on kollektsioonis olemas uudne küünlaalus - atmosfääri looja. Küünlaaluse disainimisel tahtis Toikka luua tekstuuri, mis kütkestaks oma „leegiga“. Valguse käes tekib „piisamustrilisel“ klaaspinnal ilus visuaalne efekt, mis loob lummava peegelduse. Kastehelmi küünlaaluseid on saadaval seitsmes erinevas toonis.




Stiilne koogialus

Kastehelmi uus pjedestaal-koogialuse disain on kooskõlas kodusisustuse ja küpsetamise kaasaegsete suundadega. See on suurepärane alus kookide, tortide, küpsetiste ning samuti puuviljade serveerimiseks ja esitlemiseks või lihtsalt dekoratiivne lauakaunistus.

Uude Kastehelmi tootevalikusse on lisandunud ka 1,9 l (205 mm) kauss läbipaistvas, helesinises ning õunarohelises värvivalikus.



Kastehelmi uued tooted on juunikuust saadaval ka Eestis.
Iittala toodete edasimüüjad leiad siit

Опубликовано: 21.06.2012

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Loft переводится с английского как «чердак», «верхняя часть склада». Это стиль заброшенных заводов и фабрик, которые еще в 40-е годы в Америке активно переделывались в творческие мастерские, офисы, а иногда и жилые квартиры.
Истоки распространения лофт-формата восходят к 60-м годам, к образу жизни и творчеству легендарного Энди Уорхола. Именно его квартира-мастерская «Фабрика» в loftstyle покорила нью-йоркскую богему и породила повальное увлечение лофт-интерьерами.

смотреть ещё