Статьи и новости

Iittala uus võimalusterohke Sarjaton kollektsioon

Tugevate ja kaasaegsete soome traditsioonide tõlgendusena siseneb ka eesti turule Iittala Sarjaton kollektsioon. Tegemist on uue lauanõude mõtteviisiga. Sarjatoni kollektsiooni pehme vorm ja rikkalik välimus võimaldavad luua erinevaid kombinatsioone tänapäeva söögikultuuris.


Iittala andis 6 noorele Soome moe-, toote-, graafika- ja digitaalse disaini disainerile ülesandeks luua kollektsioon, milles väljenduksid mitte ainult lugupidamine käsitöö ja söögirituaalide vastu, vaid ka kaasaegset elu rikastavate väärtuste austamine.

Tõlkes tähendab Sarjaton "ilma seeriata", viidates autentsele disainikeelele ja sobitamisvõimalustele oma hästi läbimõeldud koosluses. Sarjaton on uuendusliku koostöö tulemus, mis on saanud inspiratsiooni soomlastest ja nende väärtuslikust eluviisist.

Kollektsioon

Sarjaton on vähendatud kuid täielik sari 26 üksikust tänapäeval kõige enam kasutatavast lauanõust. Meelitava, katsuma kutsuva ja ennekõike mitmekülgse kollektsiooni võtmeks on kasutatud materjalid - klaas, keraamika, saarepuu ja tekstiil. Maalähedased pärlihall, valge, muda, punane savi ja vana roosa toonid on aluseks reljeefsele pinnale: mustrid ja kujundid on kaetud läikiva ja poolmati glasuuriga.

Juba 60 aastat - legendaarse Kaj Francki disainitud ikoonilisest Teema sarjast alates- on Iittala tuntud oma lihtsate, geomeetrilistel ideedel põhinevate vormidega. Austades kaubamärgi tugevaid juuri astub Iittala Sarjatoniga sammu edasi.
Pehme disainikeelega Sarjatoni taldrikus peegeldub kõige paremini sarja olemus: voolavus, ilu ja funktsionaalsus.


Ainus piirang on kujutlusvõime

Sarjaton võimaldab kasutajal valida erinevaks söögikorraks oma lemmikud. Kas sööd arvuti ees kruusist suppi või võõrustad peret ja sõpru suurel õhtusöögil, Sarjaton lööb autentsusega, mis sobib ideaalselt nii pidulikku kui ka argiellu. Sarjaton ületab ametliku ja mitteametliku söögitoa piirid ja on mõeldud kombineerimiseks isikliku maitse kohaselt.

Sarjatoni ainus piirang on kujutlusvõime.
Valikus leidub nõusid kodusest elegantsest valgest lauakattest kuni värske ja värviliseni. Vastavalt olukorrale saab erinevate elementide vahetamisega sujuvalt muuta ka meeleolu.
Sarjaton asub sügaval Iittala juurte juures: disain, mille väärtus tuleneb toodete ühendamise funktsionaalsusest ja lihtsusest.

Kauss 0,68 L Tikki

Kauss 0,68 L Tikki

Kauss 0,68 L Metsä, Mud

Kauss 0,68 L Metsä, Mud

Kauss 0,68 L Letti, Red Clay

Kauss 0,68 L Letti, Red Clay



Kauss 0,68 L Letti Pearl Grey

Kauss 0,68 L Letti Pearl Grey

Kauss 0,68 L, White

Kauss 0,68 L, White

Serveerimiskauss 26 cm Tikki

Serveerimiskauss 26 cm Tikki

Samal ajal peegeldab Sarjaton ka kaugemat pärandit, mille sisuks on Soome rahvuslik traditsioon, mis on Soome disaini aluseks. Soome ajalugu ja tagasihoidlikku elu-olu võib kohata nii traditsioonides kui ka disainipärandis: vormid võivad olla lihtsad, aga kindlasti on need loonud oskustega käsitöölised.

Sarjatoni pehme kuju ja maalähedased värvid kannavad traditsioonid tänapäeva ja võimaldavad teil luua ja jätkata neid ka tulevikuks.

Klaas 0,34 L, kirgas

Klaas 0,34 L, kirgas

Klaas 0,34 L, liivapruun

Klaas 0,34 L, liivapruun

Klaaas 0,34 L hall

Klaaas 0,34 L hall


Kruus 0,36 L Metsä, White

Kruus 0,36 L Metsä, White

Kruus 0,36 L Letti, Red Clay

Kruus 0,36 L Letti, Red Clay

Kruus 0,36 L Tikki

Kruus 0,36 L Tikki



Supitaldik 22 cm, White

Supitaldik 22 cm, White

Taldik 22 cm Letti, Pearl Grey

Taldik 22 cm Letti, Pearl Grey

Taldik 26 cm Metsä, White

Taldik 26 cm Metsä, White



 Põll

Põll

          Laudlina

Laudlina

Pildil köögirätik. Saadaval ka salvrätik

Pildil köögirätik. Saadaval ka salvrätik


Sarjaton kollektsiooni leiab alates septembrist ka Eestis Iittala toodete edasimüüjatelt >>>

Опубликовано: 06.09.2012

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

смотреть ещё