Статьи и новости

Väärikas mööbel väärikamaks Sinu soove arvestades!

Meil kõigil ei ole ühesugune maitse. Mõnele meeldib klaasist, teisele metallist, puidust või saepuruplaadist mööbel ning see on mõistetav, sest nagu öeldud, maitsed on erinevad ja kõigile ei saagi meeldida. Küll aga on järjest rohkem hakatud liikuma selle poole, et loodust ja loodusvarasid tuleks hoida ning taaskasutada kõike, mis vähegi saab, olles seeläbi eeskujuks massitarbimise pidurdamisele ning unikaalsema ja omanäolisema isiksusena.

Restoor Antiik OÜ on loodud selleks, et tulla appi neile, kes väärtustavad vana ja ajalooga täispuitmööblit ning soovivad seda värskendada, parandada või muuta selliseks, mis sobiks ülejäänud koduse mööbliga. Kui aga kaua laka peal või aidas seisnud ja ajahamba vahele jäänud mööblit ise ei taha, saab seda ka meile pakkuda. Anname mööblile uue elu ning pakume seeläbi rõõmu neile, kes võib olla mitmeid aastaid on unistanud just sellisest mööbliesemest, mis teisel on justkui jalus.

Restoor Antiik kodulehel on pilte mööblist, mis ootab restaureerimist vastavalt Sinu soovile. Hinnad pole kivist ning soovi korral kasutame kliendi enda materjale, mis muudab restaureerimistöö odavamaks, sest jääb ära osa ajakulust (materjali otsimine, hinna ja värvi kooskõlastamine kliendiga, tellimine, tarne jms.) Samuti võib soovi korral soetada restaureerimata mööbli ja püüda see omal käel korda teha.

Vintage stiili eelistajad leiaksid meie kodulehelt nii mõndagi, mis nende maitse-eelistuste kohaselt peakski jääma restaureerimata, sest hinnatakse pragusid, loomulikku kulumist ja vana väljanägemist, kuid meie püüame olla mitmekesisemad ning hindame kõrgelt kliendi soove.

Pildid Vintage stiilist aias

Pildid Vintage stiilist aias

Omame häid kontakte teiste sama valdkonna ettevõtetega ning üldjuhul saab meie kaudu restaureerimist tellides mööblivaha ja antiikse ilmega uusi furnituure ning mööblikaunistusi jaehinnast veidi odavamalt. Omades Fartoolsi tööpinki, saame valmistada päris mitme erineva profiiliga liiste kappidele, kummutitele ja kirjutuslaudadele.

Kuigi firma on veel võrdlemisi noor, siis kogemust restaureerimise vallas on üle 5 aasta. Lühikese tegevusaja jooksul on lisaks Eesti klientidele rõõmustatud ka paari soomlast.

Teeme koos unistused teoks loodust säästes ja ajalooga mööbliesemeid hinnates!


Restoor Antiik - We restore your antique!

Опубликовано: 27.06.2013

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё