Статьи и новости

Viise kuidas oma kodu suveks värskendada

Suvi läheneb kiiresti ja teame, et enamik meist ei suuda ära oodata millal soe ilm lõpuks kohale jõuab. Senikaua kuni ootad aega, millal väljas on piisavalt soe ning terassil saaks peesitada, võiksid kulutada aega oma kodu kujunduse värskendamiseks, et vastu võtta uus hooaeg. Järgnevalt mõned meie soovitused värskendamaks oma ruume suveks.


Pese aknad
Sa ei saa loota, et saad suve päikese tuppa lasta läbi akende, mis on kaetud talvise mustusega. Nüüd on õige aeg alustada akende puhastamisega, nii oled kindel, et aknad on säravad just soojemate ilmade tulekuks. Mitte ainult päike ei paista läbi puhta klaasi erksamana vaid kogu maja näeb värskem välja.

Vali heledam tekstiil
Tee oma elamist helgemaks vahetades välja raskemad tekstiilid (vaibad, pleedid, padjakatted) kergemate vastu. Talvega seostub soojas püsimine ja hubasus, aga kui sa väga tahad tervitada suve, siis on hea mõte ära panna kõik, mis on tume ja raske. Asenda tumedad punased, pruunid ja ploomi lillad heledamate värvide ja õhulisemate kangaste vastu.


Dekoreeri loodusega
Puuviljad ja köögiviljad on kõige värvilisemad ja rikkalikumad just suvekuudel, seega miks mitte ühendada need oma kujundusega? Pane välja punased tomatid, küpsed virsikud või mingid muud värsked tooted, mis ei vaja jahutust, stiilsesse puidust kaussi või kaunisse värvilisse korvi.

Lisa eredat värvi
Mis oleks veel parem viis tervitada suve ja värskenda oma kodu, kui mitte kasutada selle hooaja poolt inspireeritud värve? Üldiselt eelistatakse kollaseid, roosasi ja türkiis siniseid toone, aga kasutage mistahes tooni, mis täiendab teie värviskeemi. Kõik alates patjadest, küünlajalgadest, sööginõudest ja kuni rõõmsameelsetes toonides serveerimisnõudeni värskendavad sinu kodu kujundust suveks.

Keskendu lilledele
Üks parimaid asju suvel on see, et värviküllased õied on alati käeulatuses. Värskelt lõigatud lilled vikerkaare toonides igas ruumis annavad kohese värskuse. Lisa sügavust ja tekstuuri mängides eri suuruste vaasidega või grupeerides väiksemad vaasid kokku.

Vali mängulisus
Suvi ei ole see aeg, kus näidata formaalseid kodu aktsente, seega vali selle asemel mängulised mustrid ja nõud, mida on võimalik kasutada nii toas kui õues.




Mine roheliseks
Kui sul on ruumi ja piisavalt valgust siis laienda oma rohelist ala dekoreerides oma kodu erinevate potitaimedega. Kogu see rohelus annab kujundusele kohe juurde suve hõngu ja iga ruum saab kasu elavast, hingavast kodu aktsendist.

Lõhna kui suvi
Veendu, et vahetad talvise ja hooajalise lõhnaga (kaneel, muskaatpähkel) seebi, nõudepesuvahendi ja duššigeeli värskema, puuviljasema vastu. Me armastame piparmünti või tsitrust.

Lisa ranna teemalist õhkkonda
Miski ei kirjelda suve paremini kui pärastlõunased peesitamised rannas. Too mõned merest innustatud võlud oma kodu kujundusse, mille aktsendiks oleksid eri tooni sinised. Samuti oleks see õige aeg üles otsida karbike merekarpidega, mis lapsed eelmine aasta korjasid ja panna need suurde klaas vaasis.


Näita oma valgemast valget
Valge on hea suve toon – neutraalne ja särav samal ajal. Alustades laudlinast kuni küünalde ja lilledeni, kirgasta ja värskenda oma ruume valgega.

Опубликовано: 18.05.2014

Duo Disain

тел.:
+372 5813 3552
Адрес:
Savi 20, Pärnu, Pärnumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

смотреть ещё