Статьи и новости

Epopõrand sobib nii eramutesse kui ka äripindadesse

Kuigi epopõrandaid saab edukalt rakendada ka eramajapidamises, näiteks garaažis, saunas ja välistreppidel, on enamati tegu põrandatega, mis leiavad kasutamist äriotstarbelistes ruumides.

Kuigi epopõrandat kui mõistet ei saa lugeda väga tuntuks, on enamus inimesi oma kingataldu sellel põrandal kulutanud. Epopõrandaid leidub paljudes avalikes ruumides ja selleks on ka põhjus - need taluvad hästi koormust ja neid on lihtne hooldada. Epopõrandad on - vastupidiselt näiteks betoonpõrandale - veekindlad, tolmuvabad ja vastupidavad.

Epopõrand Meremuuseumis Источник: epoproff.ee

Epopõrand Meremuuseumis Источник: epoproff.ee

Epopõrandate hind on samas suurusjärgus keraamiliste plaatidega. Hinnaklass on alternatiivsete lahendustega võrreldes tihtipeale sama, kuid epopõrand on mitu korda vastupidavam. Kui näiteks välistrepp või tööstuspõrand kaetakse keraamiliste plaatidega, siis plaat ise on küll vastupidav, kuid vuugitäide jällegi mitte. Sinna läheb vesi vahele ja mõne aja pärast on kogu põrand lagunenud. Teatud tootmis- ja tööstushoonetes ongi epopõrand ainuke võimalik lahendus, kuna tootmist on äärmiselt kulukas seisma panna ja seetõttu otsitakse ka põrandatele vastupidavaid lahendusi.

Kuigi epopõrandad leiavad peamiselt kasutamist ühiskondlikes ruumides ja tööstus-ning tootmishoonetes, on järjest rohkem huvi nende vastu üles äratanud ka eraisikud, kes soovivad epopõrandat abiruumidesse, katlamajja, sauna või garaaži, tagamaks parimat kaitset lume- ja soolvee ning õlide imendumise eest betoonpinda.

Piltpõrand Mehhatroonikumis Источник: epoproff.ee

Piltpõrand Mehhatroonikumis Источник: epoproff.ee

Epokatte paigaldusaeg on vastavalt objektile erinev, kuid sõltuvalt aluspinna suurusest ning seisukorrast ja paigaldatava kihi paksusest, saadakse 3 - 4 päevaga hakkama. Materjalide valik on suur alates lakkidest ja värvidest kuni epo-liivamassideni välja ja neil kõigil on omad minimaalsed ja maksimaalsed kihipaksused. Paigaldamisel on vaja arvestada ebameeldiva lõhnaga ja sellega, et paigaldamise protsessi käigus pinnale kõndima ei pääse. Kindlasti tuleks epopõrandate paigaldamine usaldada professionaalide kätte.

Loe epopõrandate kohta täpsemalt ka Epoproff kodulehelt www.epoproff.ee.

Опубликовано: 20.05.2015

Epoproff - Floors

тел.:
+372 514 8159
Адрес:
Roolahe 9, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Мебельный щит – один из самых распространенных материалов в эпоху DIY. Магазины предлагают широкий выбор мебельного щита. Если с размерами и породами древесины все понятно, то как выбрать тип мебельного щита. Цельноламельный или сращенный? В этом поможет наша мини статья.

смотреть ещё