Статьи и новости

Mida saad küsida sisekujundaja konsultatsiooni käigus?

Et saaksid sisekujundaja konsultatsioonist kui teenusest paremat aimu, panime kirja kõige tüüpilisemad küsimused, mida meie sisekujundajale kohtumiste käigus esitatakse, ja millele on kliendid alati ka vastused saanud.


Milline seinavärv valida?
Õige seinavärvi valik on üks sagedasemaid küsimusi, millega meie poole pöördutakse. Ja seda täiesti põhjendatult - klient võib ju laias laastus teada, millist värvi ta soovib, ent täpse värvitooni valik on juba märksa keerulisem (halli puhul näiteks kas beežikas-, sinakas-, või lillakashall?). Seetõttu on meil kliendi juurde minnes alati kaasas mitu komplekti värvikaarte, mida koos vaadata ja mille seast meie soovituste abiga kõige sobivaima(d) tooni(d) välja valida.

Milline parkett valida?
Millisest materjalist? Millist tooni? Millise mustriga? Kas kõikidesse tubadesse ühesugune või erinev? Kõik need on küsimused, mis seostuvad sobiva põrandakatte valikuga ja mida me samuti heal meelel oma klientidega arutame.

Milline sisekujundusstiil valida?
Kliendid on sageli hädas sellega, et neile meeldib mingi mööbliese, kuid nad ei oska seda muu sisustusega kombineerida. Sellisel juhul oleme vaadanud silmajäänud sisustuselemendi stiili ja värvi ning pakkunud välja üldise sisekujundusstiili, kuhu see sobib, ja mida klient oma kodus kasutada võiks. Samuti oleme toonud näiteid teistest sisustusesemetest, mis selle stiiliga sobivad. Olgu öeldud, et kodu ei pea olema alati rangelt ühes stiilis, ent siiski on põhiliste sisekujundusstiilide tundmine kodu sisustamisel suureks abiks.

Millised aknakatted valida?
Meie kliendid on sageli murdnud pead sobivate aknakatete üle, kuna küllalt palju on kodusid, kuhu standardsed lahendused (à la külgkardin ja tüll) ei sobi. Ventilatsioonišaht, mis jookseb akna kõrvalt, mitu piklikku akent kõrvuti, kaar- või ümmargune aken - kõik need on ebatüüpilised aknalahendused, mis vajavad läbimõeldud lähenemist. Konsultatsiooni käigus saame aga kõik aknad üle vaadata ja pakkuda välja aknakatted, mis neile meie hinnangul kõige paremini sobivad.

Kuidas paigutada toas mööbel?
Loomulikult ei jõua me ühekordse kohtumise käigus paigutada ära kogu mööblit, ent kui sul on mõni üksik tuba, millega seoses sooviksid nõu küsida, on see täiesti teostatav. Näiteks oleme andnud soovitusi, kuidas paigutada mööbel koolilapse toas, aidanud leida elutoas kohta töönurgale, avatud köögis söögilauale jne.

Milliseid tekstiile valida?
Kas sametise diivaniga sobivad sametised kardinad? Kas polsterdatud voodi kattekanga ja padjakatete struktuur peaks olema sarnane või erinev? Kas voodipesu peaks olema puuvillane või siidist? Kõigile nendele küsimustele saab leida vastused, konsulteerides sisekujundajaga.

Milliseid mustreid kombineerida?
Mustrite kombineerimisel kehtivad teatud põhimõtted, mida oleme käsitlenud siin. Kui soovid aga konkreetsemat nõu, näiteks millise mustriga diivanipadi sobiks kardinakanga juurde või millise mustriga vaipa valida, et see sobiks tapeediga, siis seda kõike saab samuti sisekujundaja konsultatsiooni käigus küsida.

Nagu näed, saab ühe konsultatsiooni käigus puudutada väga mitmeid teemasid ning seejuures saad ise valida, millistel küsimustel peatuda pikemalt, millistel aga põgusamalt. On selge, et detailset sisekujunduskontseptsiooni ühe kohtumise käigus välja töötada ei jõua, ent kui sul on mõned konkreetsed küsimused, sobib ühekordne konsultatsioon nende arutamiseks väga hästi.

Võta meiega ühendust, et broneerida endale konsultatsiooni aeg!

Опубликовано: 17.05.2019

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Loft переводится с английского как «чердак», «верхняя часть склада». Это стиль заброшенных заводов и фабрик, которые еще в 40-е годы в Америке активно переделывались в творческие мастерские, офисы, а иногда и жилые квартиры.
Истоки распространения лофт-формата восходят к 60-м годам, к образу жизни и творчеству легендарного Энди Уорхола. Именно его квартира-мастерская «Фабрика» в loftstyle покорила нью-йоркскую богему и породила повальное увлечение лофт-интерьерами.

Как различать монтажников и производителей натяжных потолков?

Как различать монтажников и производителей натяжных потолков?

Так как в последнее время в Эстонии появилось большое количество установщиков натяжных потолков, мы решили выяснить, как же различать установщиков и производителей натяжных потолков. При поиске в интернете фирм, предлагающих услуги по установке натяжных потолков, выясняется, что у всех примерно одинаковые цены и так как по внешнему виду потолки кажутся одинаковые, конечному клиенту очень тяжело разобраться в предлагаемых продуктах. Предложений много, а сам продукт ещё новый на нашем рынке, поэтому и мало информации распространилось до сегодняшнего дня.

Новая коллекция тканей для штор "ETERNITY" (RASCH)

Новая коллекция тканей для штор "ETERNITY" (RASCH)

В салоне штор LAVINIITA появилась новая коллекция тканей от немецкого производителя Rasch Textil. Жаккард, искусственные меха и цветочные принты с 3D эффектом лишь малая часть представленных в коллекции тканей. Современный дизайн, актуальная цветовая палитра. Приходите, знакомьтесь и заказывайте понравившиеся материалы для декорирования Вашего дома, для реализации различных стилевых направлений.

Основные виды лестниц:  лестницы на косоурах

Основные виды лестниц: лестницы на косоурах

Качественная лестница - основа уютного загородного дома или квартиры. Все чаще дизайн пространства строится именно от лестницы, как самого крупного элемента интерьера. В такой ситуации важно выбрать правильно подходящий стиль и материал лестницы.

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год. Все модели отличаются интересным дизайном и качеством. В коллекции найдутся как покрывала со спокойным рисунком монохромных оттенков, так и с бросающимися в глаза, пёстрыми узорами.

Дуб или ясень? Выбираем свою породу древесины

Дуб или ясень? Выбираем свою породу древесины

Всю древесину, используемую в строительстве и мебели, делят на два типа: твердые и мягкие породы. Принцип разделения нетрудно определить по названиям, это - плотность древесины. Вообще изучением деревьев и лесов занимается отдельная наука, дендрология. В ней существует огромное количество различных классификаций, но для нас с вами важна только плотность.

смотреть ещё