Статьи и новости

Lauahõbe brändilt Calegaro - elegantne ja väärikas viis pühade meeleolu loomiseks

Pühade meeleolu ja kallimatega veedetud aeg on eriliselt hinnas talvel, kui kokku saadakse toas laua taga. Neid erilisi hetki soovitame kaunistada kuulsa ja ajaloolise Itaalia lauahõbeda brändi Calegaro toodetega.


Luigi Calegaro avas oma poe 1921. aastal, saades Padova linna neljandaks hõbesepaks ning omandades “4PD” tunnusmärgi - Itaalia riikliku tunnustuse hõbeda kvaliteedile. Pärast sõda kasvas tootmine kiiresti kõrgeimal kvaliteedistandardil. Sealt edasi viis Luigi poeg Francesco Calegaro brändi kindla käega edasi ja saavutas maailmas tuntuse.

Tänapäeval kuulub art de la table ehk lauakatmise, toidu serveerimise ja kodu dekoreerimise kunst endiselt ettevõtte Itaalia DNA-sse ning on Made in Italy märgiga esindatud kogu maailmas. Alates klassikalistest mudelitest kuni viimistletud eritellimusel loodud loominguni täieneb Calegaro ajalugu jätkuvalt väga konkurentsirohkel turul.
Kuna tegemist on ettevõtte ajalooliste juurtega, hõlmab hõbeesemete tootmine pikki traditsioone ja erinevaid kollektsioonie. Imperiale baarikärust Impero tee- ja kohvikomplektini on kõik detailid käsitsi viimistletud ja Itaalias toodetud tipptasemel elukestva garantii tõend.

Kollektsioonides leidub nii klassikalisi ja tõeliselt ajatuid hõbedast serveerimisnõusid kui ka modernse minimalistliku joonega šikke söögilauatarvikuid. Midagi sobivat leiab iga stiili ja sisekujundusega koju ning hõbedast nõud on selles vallas alati olnud hinnatud. Hõbedast kandikuid, vaase ja söögiriistu pärandatakse põlvkondade kaupa edasi ja esemed tuuakse välja kõige erilistemateks puhkudeks. Nii sobib ka erinevate sündmuste tähistamiseks ja markeerimiseks kinkida hõbedast nõu; näiteks juubeliks, abieluks, lapse sünniks, soolaleivaks.

Meil on salongis kohe olemas Calegaro Nove99 modernse sarja näidised, mida on võimalik endale soetada. Ideaalne uue aasta markeerimiseks või uute eesmärkide seadmise puhul! Tule uudista kohapealset valikut meie Artskill salongis aadressil Tööstuse 47B, Tallinnas alates 3. jaanuarist esmaspäevast reedeni kella 11-17.

Vaata toodete kataloogi mugavalt veebis.

Опубликовано: 09.12.2019

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

смотреть ещё