Вдохновение, идеи дизайна интерьера, советы и рекомендации

Lustakas uksedisain

Uste tootjad on pannud viimasel ajal suurt rõhku uute tehnoloogiate välja arendamiseks nagu ka kõik teised valdkonnad seda teevad, uuenevad iga päevaga. Seal juures on disaini element mõningal määral ehk tahaplaanile jäänud, siit ka mõned lustakad ideed, inspiratsiooniks.


Mõnda uksetootja esindusse sisseastudes, võib müügimees tundide viisi rääkida helikindlusest, vaiksest-ja isesulguvast uksest, magnetlukuga uksest jne, mille põhjal klient teeb otsuse, mis on temale kõige parem lahendus. Väljanägemine jääb üldiselt kliendi enda välja mõelda, igal tootjal on oma väljakujunenud tootekataloog, kuid tavaliselt jääb välja pakutav valik üpris kesiseks, samas uutele disaini ideedele ei ütle tavaliselt ükski tootja „ei“, pigem ollakse rõõmus kui kliendil on oma kindel visioon.


Ülimalt tere tulnud nähtus on ka vanade uste restaureerimine, taaskasutus on endiselt populaarne. Restaureeritud esemed omavad suuremat tähendust, kui värskelt tehasest tulnud, need hoivad endas alati soojust, mis annavad kodule hubasust. Äärmiselt lihtne on ka poest soetada must tahvli- või tavaline matt must värv ja võõbata uks sellega üle, tulemuseks on praktiline ja põnev tahvel, kuhu saab kõik vajaliku üles kirjutada ja rõõmsaid kritseldusi teha.


Kõige lihtsam moodus oma uksele wow-effekt anda, on sinna kleepida üks põnev kleebis. On see siis mõni huvitav silmatorkav muster või petlik mitme dimensiooniline vaade. Ukse kleebiseid leidub ka meie suuremates ehituspoodides. Meelepärase pildi võib lasta printida ka mõnes trükikojas kleebisena ning kleepida juba olemasolevale uksele andes kogu interjöörile täiesti uue näo.




Põnevaid kleebiseid on võimalik tellida erinevatest veebi poodidest:

http://www.couturedeco.com/
http://www.style-your-garage.com/

Autor: Kaisa Kabin

Опубликовано: 19.09.2010

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Loft переводится с английского как «чердак», «верхняя часть склада». Это стиль заброшенных заводов и фабрик, которые еще в 40-е годы в Америке активно переделывались в творческие мастерские, офисы, а иногда и жилые квартиры.
Истоки распространения лофт-формата восходят к 60-м годам, к образу жизни и творчеству легендарного Энди Уорхола. Именно его квартира-мастерская «Фабрика» в loftstyle покорила нью-йоркскую богему и породила повальное увлечение лофт-интерьерами.

смотреть ещё