Inspiration, interior design ideas, tips and tricks

Lustakas uksedisain

Uste tootjad on pannud viimasel ajal suurt rõhku uute tehnoloogiate välja arendamiseks nagu ka kõik teised valdkonnad seda teevad, uuenevad iga päevaga. Seal juures on disaini element mõningal määral ehk tahaplaanile jäänud, siit ka mõned lustakad ideed, inspiratsiooniks.


Mõnda uksetootja esindusse sisseastudes, võib müügimees tundide viisi rääkida helikindlusest, vaiksest-ja isesulguvast uksest, magnetlukuga uksest jne, mille põhjal klient teeb otsuse, mis on temale kõige parem lahendus. Väljanägemine jääb üldiselt kliendi enda välja mõelda, igal tootjal on oma väljakujunenud tootekataloog, kuid tavaliselt jääb välja pakutav valik üpris kesiseks, samas uutele disaini ideedele ei ütle tavaliselt ükski tootja „ei“, pigem ollakse rõõmus kui kliendil on oma kindel visioon.


Ülimalt tere tulnud nähtus on ka vanade uste restaureerimine, taaskasutus on endiselt populaarne. Restaureeritud esemed omavad suuremat tähendust, kui värskelt tehasest tulnud, need hoivad endas alati soojust, mis annavad kodule hubasust. Äärmiselt lihtne on ka poest soetada must tahvli- või tavaline matt must värv ja võõbata uks sellega üle, tulemuseks on praktiline ja põnev tahvel, kuhu saab kõik vajaliku üles kirjutada ja rõõmsaid kritseldusi teha.


Kõige lihtsam moodus oma uksele wow-effekt anda, on sinna kleepida üks põnev kleebis. On see siis mõni huvitav silmatorkav muster või petlik mitme dimensiooniline vaade. Ukse kleebiseid leidub ka meie suuremates ehituspoodides. Meelepärase pildi võib lasta printida ka mõnes trükikojas kleebisena ning kleepida juba olemasolevale uksele andes kogu interjöörile täiesti uue näo.




Põnevaid kleebiseid on võimalik tellida erinevatest veebi poodidest:

http://www.couturedeco.com/
http://www.style-your-garage.com/

Autor: Kaisa Kabin

Submitted: 19.09.2010

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all