Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Lustakas uksedisain

Uste tootjad on pannud viimasel ajal suurt rõhku uute tehnoloogiate välja arendamiseks nagu ka kõik teised valdkonnad seda teevad, uuenevad iga päevaga. Seal juures on disaini element mõningal määral ehk tahaplaanile jäänud, siit ka mõned lustakad ideed, inspiratsiooniks.


Mõnda uksetootja esindusse sisseastudes, võib müügimees tundide viisi rääkida helikindlusest, vaiksest-ja isesulguvast uksest, magnetlukuga uksest jne, mille põhjal klient teeb otsuse, mis on temale kõige parem lahendus. Väljanägemine jääb üldiselt kliendi enda välja mõelda, igal tootjal on oma väljakujunenud tootekataloog, kuid tavaliselt jääb välja pakutav valik üpris kesiseks, samas uutele disaini ideedele ei ütle tavaliselt ükski tootja „ei“, pigem ollakse rõõmus kui kliendil on oma kindel visioon.


Ülimalt tere tulnud nähtus on ka vanade uste restaureerimine, taaskasutus on endiselt populaarne. Restaureeritud esemed omavad suuremat tähendust, kui värskelt tehasest tulnud, need hoivad endas alati soojust, mis annavad kodule hubasust. Äärmiselt lihtne on ka poest soetada must tahvli- või tavaline matt must värv ja võõbata uks sellega üle, tulemuseks on praktiline ja põnev tahvel, kuhu saab kõik vajaliku üles kirjutada ja rõõmsaid kritseldusi teha.


Kõige lihtsam moodus oma uksele wow-effekt anda, on sinna kleepida üks põnev kleebis. On see siis mõni huvitav silmatorkav muster või petlik mitme dimensiooniline vaade. Ukse kleebiseid leidub ka meie suuremates ehituspoodides. Meelepärase pildi võib lasta printida ka mõnes trükikojas kleebisena ning kleepida juba olemasolevale uksele andes kogu interjöörile täiesti uue näo.




Põnevaid kleebiseid on võimalik tellida erinevatest veebi poodidest:

http://www.couturedeco.com/
http://www.style-your-garage.com/

Autor: Kaisa Kabin

Sisestatud: 19.09.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väljakutse kodukontoris – kuidas luua sobilik taust videokoosolekule?

Väljakutse kodukontoris – kuidas luua sobilik taust videokoosolekule?

Ajastul, mil kaugtööst on saanud täiesti tavapärane tööelu osa, on kodukontori olemasolu muutunud
paljude jaoks hädavajalikuks. Kuna virtuaalne suhtlus mängib kodukontoris väga suurt rolli, siis
sellega seoses on üles kerkinud täiesti uut laadi probleem - vajadus videokoosoleku jaoks kõlbuliku
taustaseina järele. Kuidas õige taustaseina abil mõjuda ekraanil isikupärasema ning
professionaalsemana? Retro kodusisustuskaupade e-pood NaguMuiste annab nõu.

vaata kõiki