Вдохновение, идеи дизайна интерьера, советы и рекомендации

Omapärane taaskasutatav papist mööbel

Sisustusweb on ikka püüdnud hoida silma peal ka mujal maailmas pakutavatel lahendustel ja põnevatel sisustustoodetel, et ammutada üheskoos ideid ja miks mitte võtta ka šnitti.

Seekord jäi silma pappmööbel :)
Tuleb tunnistada, et mõte papist mööblist kõlab veidi veidralt. Kuid kui vaadata seda imelist sisekujundust,
kus kogu mööbel on tehtud papist, peab oma arvamust muutma.


Sellist omapärast mööblit pakub Euroopas KARTON, kes toodabki kõikvõimalikke papist tehtud mööbliesemeid,
mis on täielikult korduvkasutatavad. Selline mööbel on ka väga ruumisäästlik, sest iga eseme võib kokku voltida,
kui seda parajasti ei kasuta ning lihtsa vaevaga uuesti kasutamiskõlblikuks teha.






Kogu mööbel on piisavalt tugev, et selle peal magada, istuda või esemeid hoida. Kokkupanemisel on vaja vaid voltimisoskust, ei mingeid tööriistu ega liimi. Mööblit on lihtne ümberpaigutada ning uue mööbli ostmisel on väga
kerge vanast vabaneda. See idee on väga loodushoidlik, praktiline ning tuleb välja ka, et mõistliku hinnaga!

Ka meie põhjanaabrite, Soome disainerite Järvi ja Ruoho eksperimenteerimise tulemusena sündis taaskasutatavast papist sari KENNO. Viiest elemendist koosnev pappmööblisari, mis on tugev ja vasupidav, kuid samas kerge ja stiilne.


Kui leiate, et samas toonis mööbel on liiga üksluine, siis papist mööbliesemeid on väga lihtne ära värvida. Nii saate näiteks lastel lasta oma toa mööblit ise värvida ning kui midagi väga valesti läheb, siis ise jällegi üle teha.

KENNO tool sobib suurepäraselt just lastele. Papptool on vahvaks pinnaks, et lasta oma fantaasial ja loomingulisusel lennata ja värvida tool just selliseks nagu tuju.


Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod:
www.freshome.com
kartongroup.com.au
www.jarvi-ruoho.com


Опубликовано: 25.04.2012

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё