Inspiraatio, sisustus ideoita, vinkkejä ja niksejä

Omapärane taaskasutatav papist mööbel

Sisustusweb on ikka püüdnud hoida silma peal ka mujal maailmas pakutavatel lahendustel ja põnevatel sisustustoodetel, et ammutada üheskoos ideid ja miks mitte võtta ka šnitti.

Seekord jäi silma pappmööbel :)
Tuleb tunnistada, et mõte papist mööblist kõlab veidi veidralt. Kuid kui vaadata seda imelist sisekujundust,
kus kogu mööbel on tehtud papist, peab oma arvamust muutma.


Sellist omapärast mööblit pakub Euroopas KARTON, kes toodabki kõikvõimalikke papist tehtud mööbliesemeid,
mis on täielikult korduvkasutatavad. Selline mööbel on ka väga ruumisäästlik, sest iga eseme võib kokku voltida,
kui seda parajasti ei kasuta ning lihtsa vaevaga uuesti kasutamiskõlblikuks teha.






Kogu mööbel on piisavalt tugev, et selle peal magada, istuda või esemeid hoida. Kokkupanemisel on vaja vaid voltimisoskust, ei mingeid tööriistu ega liimi. Mööblit on lihtne ümberpaigutada ning uue mööbli ostmisel on väga
kerge vanast vabaneda. See idee on väga loodushoidlik, praktiline ning tuleb välja ka, et mõistliku hinnaga!

Ka meie põhjanaabrite, Soome disainerite Järvi ja Ruoho eksperimenteerimise tulemusena sündis taaskasutatavast papist sari KENNO. Viiest elemendist koosnev pappmööblisari, mis on tugev ja vasupidav, kuid samas kerge ja stiilne.


Kui leiate, et samas toonis mööbel on liiga üksluine, siis papist mööbliesemeid on väga lihtne ära värvida. Nii saate näiteks lastel lasta oma toa mööblit ise värvida ning kui midagi väga valesti läheb, siis ise jällegi üle teha.

KENNO tool sobib suurepäraselt just lastele. Papptool on vahvaks pinnaks, et lasta oma fantaasial ja loomingulisusel lennata ja värvida tool just selliseks nagu tuju.


Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod:
www.freshome.com
kartongroup.com.au
www.jarvi-ruoho.com


Lisätty: 25.04.2012

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää