Статьи и новости

Fiskars: funktsionaalsus ja egonoomilisus Sinu köögis!



Funktsionaalse ja ergonoomilise disainiga töövahendid, mille aluseks on kvaliteet ja innovatiivsus.

Functional Form noad on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks köögis, kus erilist rõhku on pandud ergonoomilisusele, funktsionaalsusele ja turvalisusele.
Functional Form nugadel on Softouch® sõrmetõkkega käepide, mis kindlustab, et nuga püsib turvaliselt ja mugavalt käes. Käepideme ergonoomiline disain tagab parima võimaliku töötamisasendi ning noa kaasaegse välimuse.
Noateral on suurepärane lõikeserv, mida on lihtne teritada Fiskarsi Roll-Sharp teritajaga või terituspulgaga.









Koorimisnuga
Kaarjas tera võimaldab väikeseid köögivilju väga täpselt koorida ja lõikuda.



Tomatinuga
Sakilise teraga nuga sobib tomatite ja teiste kõva koorega pehmete köögiviljade lõikamiseks.



Kööginuga
Universaalne nuga erinevateks lõikamistöödeks.



Leivanuga
Sakilise pika teraga on isegi pehmest leivast õhukesi viile lihtne lõigata. Sakiline tera püsib terav ja lõikab hästi ka sagedasel kasutamisel.


Fileerimisnuga
Õhuke ja paindlik tera on disainitud spetsiaalselt kala fileerimiseks ja sellest õhukeste viilude lõikamiseks.



Usuba nuga
Aasiamaadest inspireeritud parim nuga köögiviljade lõikumiseks.





KUIDAS HOIDA NUGA TERAV?
Mida paremini Fiskarsi noa eest hoolitsetakse, seda pikemad on intervallid teritamiskordade vahel. Siiski on täiesti normaalne, et nuga vajab korrapärast teritamist, et säilitada täiuslik lõikeserv. Nuga püsib kauem terav, kui lõigata pehmel pinnal, näiteks puidust või plastmassist lõikelaual. Nuga ei tohiks kunagi kasutada köögi kõvadel tööpindadel, sest see nüristab lõikeserva. Ka käsitsi pesemine hoiab noa kauem terava.

Fiskarsi Roll-Sharp noateritajaga on teritamine kiire, ohutu ja lihtne. Roll-Sharp teritaja töötab elektrita ning sobib nii vasaku- kui ka paremakäelistele kasutajatele. Roll-Sharp teritaja kasutamine vähemalt kord kuus hoiab noad teravad ning pikendab nugade tööiga.





INSPIRATSIOONI KOJU JA KÖÖKI!

Virvi Fiskarsi kodumajapidamise inspiratsiooniajakirja esimest numbrit, mis ei tutvusta üksnes Fiskarsi tooteid, mis võivad majapidamises väga kasulikud olla, vaid annab ka huvitavaid näpunäiteid ning pakub oivalisi retsepte, millega saad end hellitada ning sõpru ja perekonda rõõmustada.

360 AASTAT FUNKTSIONAALSET DISAINI

Опубликовано: 14.06.2011

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

смотреть ещё