Artiklid ja uudised

Fiskars: funktsionaalsus ja egonoomilisus Sinu köögis!



Funktsionaalse ja ergonoomilise disainiga töövahendid, mille aluseks on kvaliteet ja innovatiivsus.

Functional Form noad on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks köögis, kus erilist rõhku on pandud ergonoomilisusele, funktsionaalsusele ja turvalisusele.
Functional Form nugadel on Softouch® sõrmetõkkega käepide, mis kindlustab, et nuga püsib turvaliselt ja mugavalt käes. Käepideme ergonoomiline disain tagab parima võimaliku töötamisasendi ning noa kaasaegse välimuse.
Noateral on suurepärane lõikeserv, mida on lihtne teritada Fiskarsi Roll-Sharp teritajaga või terituspulgaga.









Koorimisnuga
Kaarjas tera võimaldab väikeseid köögivilju väga täpselt koorida ja lõikuda.



Tomatinuga
Sakilise teraga nuga sobib tomatite ja teiste kõva koorega pehmete köögiviljade lõikamiseks.



Kööginuga
Universaalne nuga erinevateks lõikamistöödeks.



Leivanuga
Sakilise pika teraga on isegi pehmest leivast õhukesi viile lihtne lõigata. Sakiline tera püsib terav ja lõikab hästi ka sagedasel kasutamisel.


Fileerimisnuga
Õhuke ja paindlik tera on disainitud spetsiaalselt kala fileerimiseks ja sellest õhukeste viilude lõikamiseks.



Usuba nuga
Aasiamaadest inspireeritud parim nuga köögiviljade lõikumiseks.





KUIDAS HOIDA NUGA TERAV?
Mida paremini Fiskarsi noa eest hoolitsetakse, seda pikemad on intervallid teritamiskordade vahel. Siiski on täiesti normaalne, et nuga vajab korrapärast teritamist, et säilitada täiuslik lõikeserv. Nuga püsib kauem terav, kui lõigata pehmel pinnal, näiteks puidust või plastmassist lõikelaual. Nuga ei tohiks kunagi kasutada köögi kõvadel tööpindadel, sest see nüristab lõikeserva. Ka käsitsi pesemine hoiab noa kauem terava.

Fiskarsi Roll-Sharp noateritajaga on teritamine kiire, ohutu ja lihtne. Roll-Sharp teritaja töötab elektrita ning sobib nii vasaku- kui ka paremakäelistele kasutajatele. Roll-Sharp teritaja kasutamine vähemalt kord kuus hoiab noad teravad ning pikendab nugade tööiga.





INSPIRATSIOONI KOJU JA KÖÖKI!

Virvi Fiskarsi kodumajapidamise inspiratsiooniajakirja esimest numbrit, mis ei tutvusta üksnes Fiskarsi tooteid, mis võivad majapidamises väga kasulikud olla, vaid annab ka huvitavaid näpunäiteid ning pakub oivalisi retsepte, millega saad end hellitada ning sõpru ja perekonda rõõmustada.

360 AASTAT FUNKTSIONAALSET DISAINI

Sisestatud: 14.06.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Iittala uued klaaside värvid õhkavad rahu ja nostalgiat

Iittala uued klaaside värvid õhkavad rahu ja nostalgiat

Iittala 2012 aasta värviskeem peegeldab meie aega. Intensiivsed ja talvised värvid esindavad jõudu, rahu ja selgust. Erinevad sinised ja lillad varjundid lisavad uusi ja huvitavaid võimalusi sisekujunduses. Uusi värve tutvustatakse kevadel Aalto kollektsioonis koos Vitriini ja Kartio klaasidega.
Kvaliteet, rikkus ja toonide sügavus on alati olnud Iitala värvilise tootevaliku märksõnadeks. Iitala tooted on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest ja värvipaletti uuendatakse igal aastal vastavalt trendi muutustele.

vaata kõiki