Статьи и новости

V-Disain soovitab: lükandustega riidekapid sobivad ka lastetuppa

Liuguste või lükandustega riidekapid on moekaks ja praktiliseks valikuks igasuguses ruumis. Lastetoa panipaiga planeerimine on katsumus omaette, sest tähtis on leida lahendus, mis oleks lihtne ja turvaline kasutada. Kvaliteetse garderoobisüsteemi ja lükandustega on võimalik luua lastetoale kapp, mis on ühteaegu kasutajasõbralik ja ilus vaadata.

 Источник: www.v-disain.ee

Источник: www.v-disain.ee

Miks valida lükandustega riidekapid?

Lapsele on oluline leida midagi, mis talle meeldiks. Lükandustega riidekapid on jätkuvalt populaarne valik panipaiga loomiseks just lastele, kuna suurest ukseviimistluste valikust on alati võimalik leida midagi lahedat.

Mõned näited sobivatest viimistlustest:
Peegeluks– maast laeni peegel võib igaühele ära kuluda, noore inimese jaoks veel eriti. Saadaval on ka erinevad värvitoonid;
Heleroheline melamiin – kui toas on palju kirkaid ja lapselikke toone, sobib sinna ka üks sobiv lükanduks;
Tekstiilpaneel – sobilik pehmema ja malbema disainiga lastetuppa;
Bambus – seiklejast või loodust fännava noore jaoks igati sobiv valik.

Sellega aga valik ei piirdu - salongiga on alati võimalik midagi koos mõelda ja sobivat leida. Lastetoale mõeldes võib vabalt lasta kujutlusvõimel lennata.

 Источник: www.v-disain.ee

Источник: www.v-disain.ee

Idee: lisa lükanduksed hiljem

Kapid võivad olla teatavaks ohuks lastele, mida peaks lastetuba planeerides ikka silmas pidama. Kui sinu perre saabub varsti uus ilmakodanik või lihtsalt mõtled kuni viieaastase lapse jaoks panipaiga loomisest, siis on tark plaan alustada lihtsalt korvidest, riiulitest ja sahtlitest. Miks?

Avatud kapp on alati ligipääsetav – lapsega tegeledes (või kui ta juba oskab ise asju otsida) on vajalikke asju kergem leida;
Avatud kapp on väikelapsele turvalisem – kuigi lükanduksed liiguvad ohutult, kulub ettevaatlikkus alati ära;
Disaini sobiv lükanduks hiljem – kui laps on juba küllalt vana, et ise enda kapiga tegeleda, ja tal on ka meelepärane stiil tekkimas.

Lapse kasvamine tähendab vajaduste ja ootuste järk-järgulist muutumist. Lükandustega riidekapid on ka hiljem kergesti ümberkujundatavad, isegi kui stiil muutub või näiteks sahtel liiga väikeseks jääb.

www.v-disain.ee
Facebook

Опубликовано: 30.08.2017

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё