EHITUS
Vajan kivimaterjali (lammutusjäägid) pinnase tõstmiseks (Tartu)
Vaja läheb kivimaterjali (silikaat, kruus vms) pinnase tõstmiseks 2 meetri võrra (u 100 m3). Tartust 8 km Võru suunas. Krundile ligipääs mööda kõvakattega teed.
Pakkuda võib ka väiksemaid koguseid (hea võimalus ladustada lammutusjääke). Hind, transport kokkuleppel.
Martin
51906134
Tere!
Usun, et mul on sobiv pakkumine. Soovin lammutada ühte väiksemat kolhoosiaegset hoonet. Lammutusjäägid olen nõus andma tasuta, kui tulete appi lammutama ja veate kraami minema. Pakkuda on silikaatkivi (välisvooder), eterniittahvlid (katus) ning betoontükke (soovin suruõhuvasaraga lahti saada ka vundamendist). Asukoht on neli kilomeetrit Kambjast. Arvan, et ühe päevaga peaksime tööga valmis saama.
Mart R.
GSM 56 46 19 39
PS. Asi saaks toimuda nädalavahetustel või kolmapäeviti.
Tere!
Usun, et mul on sobiv pakkumine. Soovin lammutada ühte väiksemat kolhoosiaegset hoonet. Lammutusjäägid olen nõus andma tasuta, kui tulete appi lammutama ja veate kraami minema. Pakkuda on silikaatkivi (välisvooder), eterniittahvlid (katus) ning betoontükke (soovin suruõhuvasaraga lahti saada ka vundamendist). Asukoht on neli kilomeetrit Kambjast. Arvan, et ühe päevaga peaksime tööga valmis saama.
Mart R.
GSM 56 46 19 39
PS. Asi saaks toimuda nädalavahetustel või kolmapäeviti.
Hea pakkumine, kuid nüüdseks juba lahendus leitud.
Aitüma kaasamõtlejatele ning teema lukku.