EHITUS

Valmisoleva korteri seinte heliisolatsioon

Kaja 22.01.2009 12:35

Vaja oleks paneelmajas korteri seinale teha heliisoaltsioon, et KÕRVALOLEVATE naabrite tegevust mitte enam kuulda. Mida soovitate? Kui on juba valmis remonditud korter ja uus kortermaja. Mida annab veel seinale peale panna, et naabrite poolt tulevat müra vähendada? Ehituspoest soovitati tapeediga kaetud plaate aga need summutavad müra ainult 20 dB.
Seda juba üks küsija küsis aga konkreetset vastust ei leidnud. Kõik soovitused olid sel juhu,l kui maja alles ehitatakse.

Tsiteeri

Veiko 26.01.2009 11:20

Paraku ta nii ongi sest kui juba remont tehtud siis raske mürasumutust teha.

Tsiteeri

Müra 27.01.2009 16:22

Parandab asja osaliselt-helisummutusmatt ja renoveerimiskips sinna peale ja uus viimistlus.Paraku suur osa mürast kandub edasi ka ebaõigete seina-põranda liidete tõttu e.siis põranda kaudu ja projekteerijate idiootsuse tõttu kui pistikute harutoosid on korterites vastakuti paigaldatud.Probleem praktiliselt kõigis uutes kortermajades.

Tsiteeri

enn 01.02.2009 13:12

Kallis lõbu igaljuhul. Kui tegemist on uue, alla 2 aasta vanuse majaga, siis mõistlik oleks tellida ekspertiis. Tullakse mõõdetakse ära palju reaalselt naaberkorteritest heli edasi kandub ja kui ei vasta normile siis see on juba ehitaja enda probleem kuidas probleem lahendatud saab.
Üldjuhul 2 kihti kipsiplaati 42mm laiusel lisakarkassil peaks olukorra heaks tegema.

Tsiteeri

EVE 13.01.2020 15:59

Tere.Mida soovitate kortermajas(valminud 2018) heliisolatsiooniks 2 toa vahele ? Lisaks ehitatud kipsseinale sai juurde tellitud veel kahepoolne kipssein kuid ikka kostab kõik läbi. Ehitusmees leitud ja teab et vaja veel lisaks ühele poole kipssein, mille vahele peaks panema veel midagi heliisolasiooniks, aga mida ? Keegi soovitas klaasvillaplaate, aga need vist pole korteri seinaks sobivad.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.