EHITUS

vana dushinurga eemaldamine

Ingrid 20.03.2012 09:59

Tere! oleks soov eemaldada vannitoast vana plastist dushinurk - see on ilmselt kinnitatud seina külge nii kruvide kui ka kindlasti silikoniga - kui keeruline seda ära võtta on? Millega peab arvestama - kruviaugud plaatide sees, kas silikon ja võimalik kinnitusliim on eemaldatavad? Asemele tuleb vann, seega sein peaks võimalikult puhas jääma (augud plaatide sees peab millegai kinni katma - a la nagid vms, aga olen mures just liimi ja silikoni pärast). Kas keegi on sellise töö ette võtnud, kui kulukas see võiks olla ning kuhu saaks toimetada vana dushinurga? Ette tänades, Ingrid

Tsiteeri

master 21.03.2012 08:57

Teoorias on asi lihtne :kruvid eemaldada,silikoonist saab jagu kipsinoaga see läbi lõigates ja jäägid maha kraapides.Ehituspoes on müügil ka keemiat - silikoonieemaldaja.Kruviaukude täitmiseks lase fantaasial lennata.Vana dusinurga saab anda taaskasutuskeskusesse.Kui kulukaks see kõik osutub,sõltub iseenda leidlikkusest.Jõudu tööle !

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.