EHITUS

PINGLAGI

Vecta Design 17.11.2014 16:48

Küsi nõu pinglagede kohta (hooldus, paigaldus ...) Vastab Vecta Design OÜ Eesti nr 1 pinglagede tootja ja paigaldaja

Tsiteeri

Marika Mägi 27.09.2017 12:15

Tere
Kus võiks näha pinglagede hindu? Paigalduse tasu? Kas lagesid võib paigaldada igasse ruumi? Milline peab olema pinglae alusmaterjal?

Lugupidamsiega
Marika Mägi

Tsiteeri

Triin 27.09.2017 13:08

Tere,
Pinglae aluspinda ette valmistama ei pea, välja arvatud niisked ruumid kus baaslagi peaks vastama tavapärasele niiske ruumi nõuetele. Oluline on, et pinglae kohalt laele suuri tükke ei kukuks, see kuidas aluslagi välja näeb ei ole oluline. Pinglae kohal ei ole vaja ka kaablite peitmise pärast muretseda, need võib ka lae pealt vedada.
Pinglael ei ole fikseeritud m2 hinda, sest kõik sõltub kliendi soovist ja ruumi eripärast. Hinda arvestatakse nii: ruumi m2, ruumi ümbermõõt, lae nurkade arv, lae läbiviigud (andurid, vent avad, torude läbiviigud, valgustite arv) ja lisaks sellele tuleb veel juurde ka pinglae ja profiilide paigaldus vastavalt eelnevalt arvestatud materjali kogusele.
Pinglage võib paigaldada kõikidesse siseruumidesse välja arvatud sauna. Pinglage saab paigaldada ka sauna eesruumi.
Kui soovite lisainformatsiooni võite helistada 5300 2424 või saata e-mail pak@vectadesign.com. Hinnapakkumiseks oleks hea kui saadate meile üleval loetletud informatsiooni, siis saame teha täpsema hinnakalkulatsiooni.

Tsiteeri

Riina 26.10.2017 11:17

Tere
Ehitame endale kodu ja olen vaadanud huviga pinglagesid ja sellega seoses tekkis küsimus mis peab laes olema eelnevalt kui saab pinglage paigaldada.Meil pandud aurutõke ja distantsliist,aga kas miski aluslagi peab ka olema või kuidas see paigaldatakse?Ja veel küsin et kuna elame Saaremaal siis kas ja kui palju tuleb meil sellepealt juurde arvestada kui peaksime tellima lae paigalduse?

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.