EHITUS

Vundamendi tõstmine

Villem 02.08.2022 14:46

Praod seintes või vahed põrandalaudade ja seina vahel võivad anda märku tõsisest ohust – teie maja vundament või põrand vajub. Kui seda probleemi õigel ajal ei kõrvaldata, võib tõsiseid muresid ainult juurde tulla: väheneb hoone energiatõhusus, purunevad torud, tekivad soojus- või elektrisüsteemide rikked. Kui on kindlaks tehtud, et majal vajuvad vundament ja põrandad, tuleb mõelda hoone tõstmisele. URETEK´i poolt pakutava geopolümeertehnoloogia kasutamisel peatatakse vajumine kiiresti ja märkamatult.

URETEK Balticu spetsialistid pakuvad omalt poolt tasuta professionaalset konsultatsiooni hindamaks teie hoone kandvate konstruktsioonide seisukorda. Lähemalt tuvumiseks külasta URETEK’i kodulehte https://uretek.ee/ või helista +372 506 5959.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.