OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

OT: Kujundaja - reklaam, identiteet, print, web, flash

Kaarel 05.10.2008 19:56

Teen erinevaid kujundus töid. Saan aidata firma identiteedi, veebilehe ja reklaam info kujundamisega. Võimalik kujundada ka erinevaid pilte mida kasutada sisekujunduses või siis kujundada messibokse või firma ruume.
Tööid olen teinud ka üsna nimekatele klientidele, kellele tehtud töödest võin rääkida maili teel. Töö otsimis soov on tingitud alganud õppeaastast, mis segab täis ajaga töötamist reklaami firmas.

Avatud erinevatele pakkumistele!

Tsiteeri

Indrek 03.11.2008 22:37

Palju umbes maksab keskmine kodulehe kujundus? Firma logo kujundus?

Tsiteeri

Kaarel 03.11.2008 22:42

Kirjuta mulle meilile kaarel (at) kirves.pri.ee ja näitan mis teinud olen!
Kodulehe kujundus üksi oleks 1500.- logo ka 1500.-
Logo siis ilma stiiliraamatuta ja valida saate 3 variandi seast. Millest 1 siis viimistlen kui on välja valitud.
Flash leht muidugi kallim. Ise süsteeme ei tee, aga saan ka seda orgunnida.

Tsiteeri

mees 20.02.2009 12:09

Tere kui maa tööd ei leia kuu jooksul pole enam mul siin elus midagi teha. Kuna raha pole. Müün oma asjad maha hja joon raha maha ja teen enesetapu. Siin banani vabariikis pole midaki teha. Ma mõtlen tõsiseld seda. Varem töötasin elektrikuna ehitustel

Tsiteeri

Kaarel 20.02.2009 12:15

Aga palun, mina sellistele idiootidele küll tööd ei annaks, kes ühel päeval võivad otsustada, et krt raske värk tõmban oksa ennast.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.