OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

PT: Põnev pakkumine

tiina 28.10.2010 11:58

Pakun lisaraha teenimisvõimalust sooduskaartide jagamise näol.Eeldab seda et oled aktiivne,on aega ja tahtmist sellega tegeleda.
Tallinna inimestele toimub ka esitlused.Kokkuleppel ka väljaspool Tallinna.

Tsiteeri

katre 16.11.2010 11:24

sellel on ka konks enne pead liituma ja leidma enda alla ka liitujaid ja iga kuu maksad 550kr veel minkit kuu tasu või mis iganes see oli

Tsiteeri

tiina 16.11.2010 14:09

Kuutasu ei pea kohe maksma vaid kuu peale liitumist.Ennem antakse võimalus raha hakata teenima.Aktiivne inimene teenib ruttu selle raha ja enamgi veel.
Kedagi ei sunnita liituma.See pakkumine on neile,keda asi huvitab

Tsiteeri

katre 16.11.2010 14:56

ja kas sellega on 18kuud leping ehk kohustuslik leping või võib iga kell loobuda kui tahan

Tsiteeri

icc 16.11.2010 20:28

müü ja maksa oma müügi eest?

Tsiteeri

tiina 16.11.2010 20:54

Kuu peale liitumist võib veel loobuda,edaspidi aga mitte..

Tsiteeri

katre 16.11.2010 21:48

kui ma liitun siis iga kuu pean maksma 550kr ja kui on liitumine tehtud siis loobuda ei saa:-)lahe lisa töö küll
lisa töö on ikka selline kus pole kohustusi see aga menutab mulle sidevõrgu teenust näiteks elisat kui tahan odavalt saada telef pean olema 18KUUD kohustusliku lepinguga naljaks vähe pole see?
SAMA HÄSTI VÕIB RAHVA KA KAARDE MÄNGIDA RAHA PEALE SEAL VÄHEMALT SAAB IGA KELL LOOBUDA.ÄRGE PANGE SEDA KUI HEA VÕIMALUSENA KIRJA VAID PANGE RAHA RÖÖVIMINE.

Tsiteeri

tiina 16.11.2010 21:53

Nagu ma ütlesin,kedagi ei sunnita liituma.Keda huvitab see asi,see liitub...

Tsiteeri

Jama 12.12.2010 15:16

jälle mingu perssekukkunud võrkturustaja siristab siin!I nimesed, ÄRGE USKUGE taolist JAMA! Tüüpiline püramiid,raha saavad pärast esimesed 5%nn-" firma asutajad",ülejäänud istugu om kokkuostetud pasa otsas:) mida mitte keegi ilma rahata ka ei taha!

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.