OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

SISEKUJUNDAJA ASSISTENT

Kadi 18.07.2018 08:37

Tere!

Olen Tallinna Tööstushariduskeskuse Sisekujundaja Assistendi eriala neljanda (e. viimase) kursuse õpilane. Alates 2018 aasta Novembrist tuleb läbida mul veel viimane praktika mille kestvus on 3 kuud. (November 2018 kuni Veebruari algus 2019, kuupäevad on täpsustamisel)

Olen oma viimased praktikad läbinud klienditeenindajana, sisustustoodete õmblejana ning omal käel valmis teinud ka ühe väikese kontori projekti (projekt valmis Archicad21 abil). Sel aastal tuleks Praktika läbida sisekujundaja/sisearhitekti käe all, kes näitaks ja tutvustaks sisekujundaja igapäevast tööd, millised on ülesanded, tegevused ning milliseid programme töö juures kasutatakse. Praktika kohta otsin Pärnu, et kodule lähemal olla.

Olen väga positiivne, hea suhtleja ja kiire õppija.
Kui oleksid huvitatud minuga koostööst või tead kedagi kellel poleks kahju mind sisekujundaja töö maailmaga veel paremini kurssi viimast siis anna mulle märku. Soovi korral saadan ka oma CV.

- kadiraam@gmail.com


(Kui tegeled aga hobi korras sisekujundusega ning oled sisekujundaja omal käel siis ka sinu kiri on minu postkasti igati oodatud.)

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.