KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Probleemid värvi läikega..

algaja 05.12.2007 22:37

Tere ,selline mure siis .. et mul maja teisel korrusel on kitsas koridor ( umb 120 cm lai ) seinad on kipsplaadist jne. Pahteldustööd asjad tehtud jne. Aga kui värvimiseks läks siis jäi toon väga ebaühtlane st et pind jäi erineva läikega. Seal suht sitt värvida kuna koridor on kitsas ja pikka vart kasutada ei saa..
Et siis ka siis küsimus , kuidas peaksin värvima? , või kas peaks poolmati värvi asemel kasutama täis matti? (muudab see midagi?)

Tänud

Tsiteeri

algaja 10.12.2007 20:49

Aitäh kõigile , tõesti suur abi oli . sänx....

Tsiteeri

Helen 12.12.2007 15:32

Tere,

Värvima peab 1 seina korraga. esimesel värvimisel imavad kipsplaat ja pahteldatud kohad erinevalt värvi. Nii, et kokku pole mõtet hoida- rull ikka korraliklt värviga kokku. Kui rull on vähese värviga, hakkad kõvemini peale suruma ja tekivadki laigud ja see on vale. Kui koridori laius on 120 cm, kasuta 100 cm rulli vart. Poes on saadaval reguleeritavad varred- hind u. 70 eeki. Värvil endal vahet pole, kas matt või poolmatt. Korralikult värvides jääb sein ühtlane. Matt määrdub ja kulub kiiremini ,läikega värvid on enamasti pestavad.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

algaja 12.12.2007 23:16

tänud..

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.