KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi dušširuumi värvikamaks muutmisel

Elo 15.01.2008 13:46

Tere! Palun abi vannitoa värvilahenduse valimisel. Nimelt ostsin korteri praegustele uuselamutele omaselt igava vanniotoa värvilahendusega: seinas valge (matt) ja põrandal helehall kahhelplaat ning valge roheka klaasiga duššinurk. Sooviks nüüd muuta ruumi pisut värvikamaks.

Olen mõelnud mõne seinaplaadi värvilise vastu välja vahetada, olemasolevatele midagi ise peale joonistada või põrandal mõne plaadi väikeste looduslike maakividega asendada. Seniks kõik vaid mõtted... Probleemiks on, et milliseid värvitoone võiks lisaks kasutada ja kas ise plaatidele joonistades peab kasutama mingisuguseid spetsiifilisi värve? Millist tooni võiks olla mööbel? Vannitoast paistab läbi tumepruuni klaasukse heleda kasepuiduga saunaruum.

Oleksin väga tänulik, kui leiaksite aega vastata.

Ettetänades, Elo

Tsiteeri

Helen 15.01.2008 15:28

Tere,

Valge ja hall on sellised neutraalsed toonid,et sinna võib mis iganes värvi lisada-vastavalt soovile siis:punane,oranz jne,võite kasutada ka 2 värvikamat tooni mõne plaadi vahetamisel. Plaadile joonistamise osas jään vastuse võlgu, seda küsida pigem ehituspoest või värvikeskusest. Pakun,et kui see värv nüüd leida, siis oleks seda vaja veel kuidagi üle lakkida.
Looduskivid on ka erinevate variatsioonidega ja seinal jäävad need väga dekoratiivsed ja põnevad kui leida neile sobiv koht ja kujund vms. Võite ka värvilist plaati ju looduskiviga ühildada,et tekitada mingi muster vms element. Eks palju sõltub ka kui suure ruumiga on tegu üldse. Mööbli osas võiksite mõelda millegi värvikama peale, toob ruumi aktsenti ja seda siis seinaga ühildada. Heledat mööblit ei kasutaks,kuna miljöö tundub juba suht üksluine olevat,midagi särtsakamat või siis tumedam mööbel. Kui eritellimusel lasta teha,siis saate kombineerida erinevaid toone ja materjale mööbli osas.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.