KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Seina värv magamistoas

iti 10.03.2008 22:52

Tere
Palun soovitage mõnda vahvat värvi magamistoa seina. Sooviks oleks vooditagune sein teha shabloonidega teist värvi. Ülejäänud 3 seina on sellised mõned astmed beezikamad kui valge. Mööbel on tamm, põrand aga saar. Olen mõelnud punast, sellist küpse kirsi oma, aga värvikaartidelt ehituspoest kuskilt seda leida ei õnnestunud.
Tänud.

Tsiteeri

Mark 11.03.2008 08:41

Tere Iti,
Sinu tuppa sobiks midagi oranzhide, purpur ja siniste rõngastega, kus aknaga seina vastas (loomuliku valgusega seinal) domineeriks oranzhid toonid, aknaga seinal aga vastasvärvi sinine...purpur oleks rõngaste nn varjuks ning kompenseeriks/tasakaalustaks külgseinadele langeva diagonaalset varju. Külgseinad võiksid olla suhteliselt paralleelsed.

Tsiteeri

iti 12.03.2008 09:25

Tänud vastamast, aga see tundub magamistoa värviks natuke liiga kirev minu jaoks

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.