KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Klaasplokk seinas

Sirli 17.06.2008 10:19

Mõttes on kasutada klaasplokki vannitoa ja koridori seina vahel (nii nt 4 rida maast laeni, plokk siis sile, matt, valge). Eesmärk oleks siis veidi valguse kuma tuua vannitoa katuseakendest koridorisse ja efekti sisekujundusse. Kas üldse on mõtet valguse saamise eesmärgil klaasplokki kasutada ? Või mingeid paremaid lahendusi, kuidas valgus pääseks koridori sealjuures ka veidi nn varjatult, et saaks ikka vannitoas toimetada, kui keegi koridoris jalutab?

Aitäh vastuse eest!

Tsiteeri

Helen 17.06.2008 11:40

Tere,

Klaas sobib antud juhul väga hästi- visuaalselt ta avardab ruumi ja samas ka lisab valgust. Ei pea olema tingimata sile, võib olla mingi mustriga nt. Antud tooteid on ka igas värvis, võib kasutada ka teisi toone- lähtuvalt siis interjöörist ja soovist. Klaas oma olemuselt on juba õhuline. Kui ruum on väike, siis oleks heledam parem variant, kui suurem, siis kaaluda ka teisi toone. Võite ka kombineerida nt 2 tooni omavahel- põhi heledam ja siis aktsendiks 2 tooni sisse.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

kräsu 23.04.2010 14:13

Kuidas klaasplokki valgustada? Kas on võimalik valguse suunamine küljelt klaasplokkseinale? Ehk siis, kas vuugid lasevad valgust läbi? Või tuleb valgus suunata ikkagi n.ö risti seinaga?

Tsiteeri

Helen 27.04.2010 19:07

Tere,

Klaasplokkide vuukides on minu teada segu, mis päris kindlasti valgust läbi ei lase.Võibolla on klaasplokkseinte ehitamiseks ka teisi innovaatilisemaid lahendusi tänapäeval.....ei ole nii kursis, samas ei välista. Infot saaks ehk rohkem tarnijate kodulehtedelt.
Iseenesest päris huvitav võib olla, kui viia mingi led valgusti seina sees plokile külje peale.....võib täitsa toimida. Aga see eeldab enne konsulteerimist toodete ja lahenduse osas.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.