KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

köögimööbli uste värv, palun nõu

marla 29.10.2008 14:44

meil on probleem köögimööbli uste värvi valimisega. tegemist mitte avatud köögiga otseselt, aga on kaks ukseava, kust on näha söögituba ja teisest esik. seinad on hästi helekreemikad, peaaegu valged. põrand hele tammeparkett. aken tume puitaken. köögi töötasapind tuleb kindlalt hele, põrandaga suhteliselt sarnane. elamises on suur terrakota värvi nurgadiivan, majja sisenedes paistab see kohe elutoast ja köök paistab majja sisenedes ka kohe. algul oligi mõte, et teeks köögikappide uksed ka mingit sellist sooja pruunikasoranzikat tooni, mitte väga tumedat, aga nüüd hakkab tunduma, et see jääks kuidagi liiga ühetooniline kõik. pigem midagi muud. lisan veel, et majas kõik aknad tumedad puitaknad, igal pool ühesugune hele tammeparkett. siis on meil veel mitmed suured rohelised toapalmid-lilled. ja veel, kapiuksed tuleks tammespooniga, mida siis laseks peitsida valitud tooniga.

Tsiteeri

Helen 30.10.2008 11:05

Tere,

Tere,

Soovitaks sisse tuua uus toon, mis lisab aktsenti, nt punane või oranz, põhim võiks sinna iga tooni panna, kuna hetkel teil on ainult pruun, mis haakub enamjaolt kõigega. Terrakota haakub ka mõlemaga.

Helen

Tsiteeri

marla 30.10.2008 11:52

Kuidas võiks sobida uste peitsimiseks soe roheline toon? Selline mitte hele, aga pigem toataimede lehtede värvi. Tikkurila kodulehelt http://tikkurila.ee/index.php?lang=est&main_id=136 Dicco Color peitside hulgast mõtlesime peitsi nr 245M, tammespoonil peaks ta jääma mitte nii tuhmkollakas, aga rohekam.

Või on see karjuvas vastuolus kõige muuga? Teie soovitus oleks jääda sinna punase-oranzi-terrakota juurde?

Köök kokku 10ruutu suur, vbl ka see mängib rolli?

Tsiteeri

Helen 30.10.2008 13:33

Tere,

Karjuma ta just ei hakka, aga kaldun arvama, et ta kisub rohkem hallikaks. Laske teha näidis tk tammespooni peale enne- siis näete ära kohe, milline see reaalis jääb. See oletamine on rohkem selline riski peale minek ja kahju, kui lõpptulemus pole siiski see, mida soovisite.
On teil ehk võimalik mõni pilt üles laadida siia?

Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.