KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi ja nõu elutoa sisustamisel!

Exxam 14.02.2009 13:15

Ise ei oska enam midagi teha- kuidagi tupikusse olen jooksnud. Samas tunnen, et asi pole kohe üldse see mis vaja. Seinad värvisime valgeks kuid nüüd on siiski kindel soov anda valgele värvile mingi hele toon. Üks sein on värvitud tumepruuniks- mõtlen, et kas värvida see heledaks tagasi- või panna sinna hoopis mingi foto/maal või mingi tapet (aga milline?). Vaip ja kardinad on ühte värvi- vaip on selline kuldse varjundiga beez ja kardinda linasest riidest paneelid. Trepiauku on pandud pruuni-beezi triibuline tapeet (kuna trepp on tegemisel siis hetkel on see kasutusel lapse mängunurgana). Ahi on punastest tellistest- ise sooviksin seda üle kõige üle krohvida ja seintega sama värvi värvida- kuid ei tea kas see on ikka hea mõte?

Panen ka pildid. Ehk oskate anda häid nõuandeid mida ja kuidas muuta! Kuna remont on pooleni siis kõik liistud panemata/ääred viimistlemata jne- aga üldmulje peaks näha olema).
NB! Maini veel siinkohal igaksjuhuks ära, et ise ma eriti väga värvide armastaja pole ja mulle meeldib pigem tagasihoidlikum värvigamma.

Tsiteeri

exxam 14.02.2009 13:19

Teema pealkiri sai nüüd küll vale :(

Lisan veel paar pilti!

Tsiteeri

exxam 14.02.2009 13:34

Lisan veel, et köögimööbel on plaanis valge kõrgläige tumeda tasapinnaga. Köögi tagumine sein on värvitud samuti tumepruuniks. Köök asub "söögitoaga" paralleelselt!

Ühesõnaga kõik on siin majas ikka jätkuvalt valge ja pruun :)

Tsiteeri

Helen 15.02.2009 21:57

Tere,

Seinte puhul võite kasutada ka nt krohvitud varianti, ebatasapinnalisel kujul, heledamat tooni (elevandiluu nt). Visuaalselt paneb seinad elama ja ebatasapinnalisus tekitab ühtlasi huvitavaid varjundeid. Safran pakub ka põnevaid krohvisid, kuhu on lisatud taime lisandeid.www.safran.ee
Viimistluskoda pakub ka huvitavaid lahendusi seintele, www.viimistluskoda.ee
Kasutades tagasihoidlikku tooni, aga tulemus on huvitavam kui lihtsalt heledaks värvitud sein. Ahju viimistluse puhul võite kaaluda ka seda, kuigi see punane tellis ei häiri ka otseselt.
Kui sein tundub liiga üksluine, siis võite lisada sinna mõne suurema pildi, must-valge või kuldse või siis kuldset raami kasutada. Või siis mitu pilti (nt pikliku kujuga). Kui võimalik, siis lisada seinavalgustid, mis neid eriti esile toovad.
Trepi puhul võite piirde osas kasutada ka klaasi- võib olla ka nt pronksja tooniga.
Diivanipatjasid võite ka soovi korral vahetada heledamate vastu, siis tuleb diivan paremini esile. 1 pool kipub pruuni seina kõrval natuke varju jääma, sulandub seinaga ühte.
See pruun sein, mida kaalute muuta- kui see siiski häirib, võite nt seda triibulist tapeeti ka seal kajastada.
Kui värve ei soovi sisse tuua, siis tooge esile materjali struktuuri, mille läbi panete ruumi elama.
Kui 1 hetkel tekib soov värvidega mängida, saate seda aksessuaaridega teha.
Jälgige ka, et valgustuse osa oleks paigas, rõhutamaks siis erinevaid pindasid.
Kui võimalik, võite ka kaaluda 1 seina süvistatud pinda, kus on valgustuse osa samuti sees.
Vaadake kõike kui tervikut- kui palju kuskil mingit värvi juba on, et tekiks tasakaal, siis selle järgi sättigegi asju ringi. Kui 1 pool on liiga palju pruuni, tooge sinna heledat lisaks.
Ilmselt on see pruun-valge kogu elamises taotuslik, valitud on külmad toonid- valge poole võite asendada soojema tooni vastu- elevandiluu. Ja kolmandaks tooniks oleks kuldne.
Kuldset võite veel sisse tuua- lisab ka soojust, ühtlasi ka glamuuri. Kui on riidekattega toolid, siis võite selle juures seda kajastada natuke.
Riiulile mõni kuldse tooniga vaas või vaagen nt. Või suur vaas kuldse alatooniga okstega. Shishi pakub laias valikus erinevaid tooteid.
www.shishi.ee
Köögi osas samuti- et ei oleks vaid pruun-valge, lisage seda kuldset natuke nt kappide ja tasapinnavahelisele osale.
Decorate pakub ka põnevaid ornamente.
www.decorate.ee
Kui teil kõik elemendid paigas on, siis ei tundu ka see pruun sein enam nii hirmutav ehk. See vajab vaid natuke lisandeid, kis selle rohkem välja toovad.

Edu soovides,
Helen




Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.