KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

värvide valik elutoas

Laura 19.02.2009 15:15

Tere!
Paluksin nõu elutoa värvivaliku osas, peavalu teeb eelkõige otsustamine diivani, vaiba ja kardinate värvi üle. Olen kaalunud tumepunase, beezi või heledama pruuni ja sellise ehk mererohelise varianti. Tuba on 4x4,5 m ja seinad on värvitud kerge sinaka varjundiga valgeks. Selle nn mererohelise alla pean silmas midagi alljärgnevat http://www.vivacolor.ee/?op=body&id=379&img=541
http://www.vivacolor.ee/?op=body&id=379&img=540
http://www.vivacolor.ee/?op=body&id=379&img=545
Või on ehk paremaid ettepanekuid värvide osas?

Tsiteeri

Helen 20.02.2009 14:07

Tere,

Millised toonid ruumis juba esinevad? Mööbel, diivan, põrand, kas köögi osa on avatud?


Helen

Tsiteeri

Helen 20.02.2009 14:11

vabandust, ei pannud tähele, et diivan pole ka valitud. Tahtsin veel küsida, kui suures ulatuses on akna pinda?

Helen

Tsiteeri

Laura 20.02.2009 16:59

Tere!

Aken ja rõduuks võtavad ca 3,2 meetrit laiemast seinast, köök on eraldi. Kuna kolime väiksemast üürikorterist suuremasse, siis elutoamööbel puudub täiesti. Põrandal on selline helepruunika-hallikassinise kirju linoleum. Et tegemist üürikorteriga, siis seinapindu üle värvida ja põrandamaterjali vahetada ei saa. Pilt elutoast on küll udusevõitu, aga lisan ka selle seekord.

Tsiteeri

Helen 23.02.2009 12:12

Tere,

Mere rohelisest kõige sobivam tundub Teie poolt pakutud viimane variant ja seda kombineerituna siis tumedama (veni punane) punasega.
1. Diivan punane roheliste patjadega
Aknakate: kasutades nt roomakardinat, rulood(dzuut) ja kõrvale siis roheline langev kardin. Võite ka kaaluda kõrvale tugevamat kortsumaterjali, mis on rohkem 1 poole lükatud
Vaipkate: suuremas ulatuses, pruun- vb siis punase mustriga nt (jälgige, millist pruuni kajastate aknakatte puhul).
Mööbel: laminaadi puhul oleks pähkel kaalutav- see selline natuke hallika varjundiga, ühtlasi pole väga tume. Spoonidest tamm.
Alpi spoonidel ka nüüd erinevaid võrvide võimalusi.http://www.asmass.ee/?section=552&class=shop_order_center&action=show_items&id=88

2. Diivan: roheline, punaste patjadega
Aknakate: punane, pruun kombineerituna
Vaipkate: roheline, punase või pruuni mustriga

Kui te 1 toote olete juba kindlalt paika pannud, nt diivan, siis hakake sealt edasi liikuma. Jälgige ka mööbli asetust, valgustust ja selle järgi hakake vaatama, kui palju teil kuskil juba mingit tooni on ja, et ei kalduks liiga 1 poolele, lõpus saab alati kuskile mõne aksessuaari lisada, millega siis tasakaalustada olukorda.
Hetkel on see roheline teil soojem ja pruun oleks samuti, seega on see tumepunane just natuke selline külmem, mis tasakaalustab teisi värve, ühtlasi annab ka aktsenti. Kui Te ei soovi väga tugevalt värve kajastada, siis kasutage seda aktsendi andmist rohkem mustrite näol- diivani kangaid on ka väga palju. Tooge esile materjali struktuure, mis pilku tõmbavad. Diivani ja aknakatte mustreid saate samuti omavahel kombineerida. Vaipkatete valik on samuti lai. Ülalpool väljatoodud variandid on rohkem toodete tellimisele mõeldud- kindlad toonid ja materjalid. Samas võibolla eelistate osta kohe valmiskujul tooteid, siis see lööb alati kogu ideestiku sassi- hakkab 1 asi meeldima ja siis tuleb kogu konseptsioon ringi mängida, seepärast oleksi soovitav nt diivan paika panna ja siis hakata selle järgi edasi liikuda.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Reet J. 09.07.2010 23:24

Tere,

olen kööki sisustamas ja suure küsimuse ees. Nimelt on meil pisike köögike (nagu ikka need 5-korrusteliste majade omad), seega peab köök oleme hele. Seinte värviks valisime pistaatsiarohelise ning mööbel tuleb valge. Küsimus aga selles, mis värvi ruloo, kardin, lamp ja vaip peaksid tulema?

Ette tänades,
Reet

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.