KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

vannitoamööbli valimine

Reelika 17.02.2010 18:46

Tere!

Palun nõu vannitoamööbli valimisel. Kuna kogu vannituba on valge/hele-ja tumepruun, siis sooviks oleks et mööbliga saaks natukene "elu" sisse tuua. milliseid lahendusi ja värve te pakuksite? Milliste firmade poole oleks mõttekas pöörduda (soodsa) mööbli valmistamiseks?

Tsiteeri

Helen 18.02.2010 13:20

Tere,

Sõltub ka sellest, palju Teil kapi pinda üldse vaja on, kui suur see ruum on ja, millised on enda värvi eelistused ja, kui suures ulatused siis värvi/aktsenti sisse tuua üldse.
Kui ruum on väike, siis kasutada ehk rohkem avatud riiuleid, rohkem kinnisemate kappide puhul aga osaliselt esipaneelide või siis servade näol aktsenti sisse tuua. Valamu kohale võib ka suurema, õhema kapi paigutada, millel siis peegeluksed, mis lisavad ruumi õhulisust ja visuaalselt avardab ka ruumi.
Vannile võib ka karkassi ümber teha või siis kasutada dekoratiivseid kleebiseid aktsendi andmiseks(ornamendid nt), mida saab hõlpsalt kasutada nii plaadil kui ka mööblil või peegli serval.
Vanni ja tualettpoti ette võite asetada ka mõne värvikama vaipkatte, mis lisab hubasust, ühtlasi saab seda vahetada vastvalt soovile (bordoo punane, oranz või hoopiski ilus leheroheline) . Seda värvi tuuagi pigem natukene sisse ja rohkem selliste detailidega, mida saate aja möödudes siis muuta ja vahetada, aknakate on ka selleks sobiv koht.
Mööbli puhul võib rohkem rõhutada seda süü osa, mis lisab siis aktsenti, soojust ja omapära. Või siis kombineerida omavahel 2 materjali. Vineer oleks ka päris huvitav oma triibulise serva poolest. Väga kirevaks ei tasuks ajada, hoida pigem seda rangemat hoont. Eeben kombineerituna valgega nt võib ka olla 1 variant, samas on ka mitmeid eritekstuurseid spoone. Kõik sõltub ka tervikust, kus, mida kajastada ja, kui palju siis ja, kas teha seda värvidega või tekstuuriga.
vaadake nt siit: http://www.asmass.ee/?section=552&class=shop_order_center&action=show_items&id=88&
Siin on end reklaaminud ka mitmed tootjad ja samas on paremal rea peal mitmeid mööblitootjaid, kellelt tasuks siis pakkumist küsida ja ise otsustada, kas hind on sobiv. Samas saab alati nendega detailid läbi rääkida, mis hinda mõjutavad.

Edu soovides,
Helen



Tsiteeri

reelika 18.02.2010 20:26

Kust kohast neid dekoratiivseid kleebiseid võiks saada? ja kas neid igas suuruses? Aitäh!

Tsiteeri

Helen 18.02.2010 21:11

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.