KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

vannitoa plaat ja bordüü

maarja 26.03.2010 16:08

tere, mul on alljärgneva kujuga vannituba ja tellitud on nii hledad seina kui ka põranda plaadid. samuti 4 riba ülevalt alla paigutatavat 3,5 cm burdüüd. minu probleem on aga selles, et ma ei oska kuidai välja mõelda, kuidas ja kuhu neid siia plaatide vahele nö pista, plaadid ise on 45 x25 cm suurusega!
suured tänud juba ette

Tsiteeri

Helen 29.03.2010 20:33

Tere,

Soovitaks vaadata erinevaid vannitoa plaatide lahendusi, leiate ka erinevate tootjate lehekülgedelt.
Neid võimalusi ja lahendusi võib lõpmatuseni välja tuua. Seal peaks arvestama ka mõõtmeid, kus see üldse siis kõige paremini ka esile tuleks. Kas siis rohkem ühte ossa, või laiali jagada. Kui soovite midagi ekstra rõhutada, siis see on ka võimalus selleks- vann nt, valamu tagune (vb on seal juba kapp vms), dushi osa...

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.