KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Tooni valik mööblile avatud elutuppa

Kati 27.09.2010 12:16

Tere,
mure avatud elutuppa mööbli soetamisega. Tegemist u 30m2 avatud köök-elutoaga, kus tegemist pisikese nurgaköögiga (1,6*3 m). Köök ise tuleb valge kõrgläikega, mille tööpind+ taust on puiduimitatsiooniga, (arens PF5803) . Põrand ise on ka hele kirss. Nüüd aga tekkis küsimus söögilaua ja elutuppa TV laua+ riiulite soetamisel. Me leidsime lahenduse, mis väga meeldib, aga probleem selles, et tegu heleda pähkli ja valge kõrgläikega. TV alusel oleks pealispind ja karkass pähkel, aga pikk uks tv alusel valge. Riiulid oleks pähklist ja sisu valge. Köögile vastasseina jääksidki 2 riiulit,vertikaalselt, mis asetsevad 2 toa ukse vahelises seinas. Samas TV alus ja need riiulid asuvad kõik ühes seinapooles. Riiulite vastas asetseks kohe aga söögilaud, mille toon tekitab peavalu. Kui see valida pähkel, kas siis äkki liiga tumedaks ei lähe? Või kui sobitaks köögi tööpinnaga rohkem kirsitooni, kas siis ta läheks jälle riiulitega ansamblisse? Uksed ise jälle on naturaalne tamm. Proovisime küll pähkli plaadi näidisega, kuidas põrandavärv ja pähkel kokku läheks, aga üldmulje jaoks jääb väheseks. Iseenesest nagu väga ei häirinud. Mureks ongi see, et köök alles tellitud, aga mitte paigas.
Ette tänades.

Tsiteeri

Helen 29.09.2010 18:08

Tere,

http://www.arens.ee/est/materials
Siin ka netis olemas.
Pähklil ja pähklil võib olla väga suur erinevus, sõltub ka materjalist. Samuti on toonidega.
Hetkel mulle tundub, et antud ruum oleks sellise lahenduse puhul kuidagi üle koormatud või tundub mulle, et seal on liiga palju erinevat mööblit ja erinevat puitu, igatahes miski häirib. Eks see ongi rohkem ka minu poolne oletamine. Hetke seisuga ma soovitaks 1 puidu osa ära jätta- 1 mõte on see tasapinna osa. Millised uksed on tamm?

Helen

Tsiteeri

Kati 30.09.2010 13:10

Aitäh vastuse eest!
Kuna ruum väike siis tahtsime valget kööki, et oleks hele ja kõrgläike rahustamiseks tõimegi nö. puiduosa sisse, et natuke soojust tuua. Mõte oli, et siis saaks toamööblile ka puitu sisse tuua. Ja kuna see tööpind+taust on kirju, siis saaks kasutada erinevat puitu. Pilt meile väga meeldis, mis välja kukub, muidugi ei tea.
Kui aga näit TV oleks valge ja selle kõrval maas siis kõrge valge raamaturiiul. Samas jätaks valge kõrgläige+ pähkel raamaturiiulid ( 1 riiul horisontaalselt teleka kohale) ja 2 riiulit vertikaalselt teisele pool
ust seinale ( maast u 25 cm)? Olgu mainitud, et sein on hästi helekollane, soe toon. Ksüimus oleks just söögilaua ja toolide tooni ning värvi valikus. Võiksin iseenesest ka pildi mööbli paigutuse kohta saata, aga kuna tegemist konreetse pakkujaga, siis ei tahaks avalikult seda üles riputada siia.
Parimat soovides,Kati :)

Tsiteeri

Helen 03.10.2010 21:02

Tere,

Saatke see mulle palun meilile helen@arxinteriors.ee
Luban, et see ei jõua minust kaugemale ja jääb meie vahele.

Helen

Tsiteeri

Ket 18.02.2021 14:07

Tere,

Võite proovida valida selle tarnija soovitud tooni mööbli: https://yourroom.ee/spalni

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.