KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vannitoa värvide valimine

Kristjan 19.07.2011 20:12

Tere!

Vajan abi vannitoa värvide valikuga. Pildil on näha vannituba, mõõtmed ning tulevaste asjade asetus. Vann ning WC pott on lumivalged, valamu alune kapp on plaanitud teha pruun (pesumasina eest avatud, valamu alla teen kapi). Samuti on plaanis panna peegel terve kapi laiuses seinale. Kapi kõrgus u 90cm (olenevalt pesumasinast), peegel kapist u 20cm kõrgemalt ning peegli kõrgus u 50-60cm.

Kõige keerulisemaks ongi osutunud seinte värvide valik. Tahaks, et üldmulje jääks suurem kui ruum tegelikult on, et vannituba oleks hubane (kasutades sooje toone, mitte liiga tumedaid). Palun selles suhtes kiiresti abi, kuna olude sunnil pean hakkama kiiretl plaate valima!

Ette tänades
Kristjan

Tsiteeri

pilery kangur 22.07.2011 13:56

Tere!

Eeldades, et vannitoamööbel on tumedam pruun ja soovite visuaalselt suurendada ruumi, siis soovitaks kasutada heledaid toone nii p6randal , kui seintel. Väga suurem¨¨tmelisi plaate peaks vältima.
Plaatida v6ib ainult ka seinaala, mis ääristab vanni ja seda ka näiteks ainult 1200mm k6rguselt. Teised seinapinnad värvida niiskuskindla värviga. Seina värvi toon tuleneks plaadi toonist. Kui valida näiteks väga hele beezikas plaat, siis sama tooni korrata ka seina värvis. Kindel lahendus värvide valikul on tekitada monokroomne lahendus , ehk valida näiteks erinevad heledad piimaga kohvi varjundid. Aktsente (käterätikud, topsikud jms.) saab soovi korral tuua sisse m6ne erksama värviga - nt. oranz, roheline v6i tumedam pruun. Heledad soojema alatooniga toonid on vägagi sobivad väikese vannitoa puhul.
Hea m6te on kraanikausitagune seinapind katta täies ulatuses peegliga, sest ka see aitab suuremat ruumimuljet luua. Samuti ei tohi ruum jääda pime ning siinkohal väga oluline korralik valgustus.


Edu soovides
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.