KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

avatud köök/elutuba ja koridor.

Marleen 23.08.2011 23:19

Tere,

Paluks abi koridri seina värvi valikul. Nimelt on meil suur koridor kust paistab elutuppa ja kööki. Need kolm ruumi on omavahel seotud ja osaliselt avatud. Köök/elutuba on avatud ja on pikliku kujuga mööda köögi ühte külge jookseb jupp koridori seina, see on seal, et lastetoa uksed ei oleks päris kööki näha ja vatupidi. Sein on lühike. Samas elutoast läheb uks magamistuppa. Köögi üks sein tuleb hele, see sein läheb kuni elutoa lõpuni. Köögi vastas olev elutoa sein tuleb tapeet ja effektne-musta-puna ja valgekirju. Teine sein siis mis algab elutoast ja on samas ka koridori sein jääb ka hele. Selles jupikeses koridori seinad on ka kaks väikest süvedit, kuhu tulevad tuled sisse. Kuna elutuba, köök on punane, must ja valge. Siis vot see väike süvenditega sein teebki muret, et mis värvi teha. Süvendid on tubade suunas ja selleks, et lapsed öösel saaks liikuda. Sinna sisse natuke hämar valgus, samas sooviks et ka efektne oleks. Päris mustaks ei tahaks. Üldse on koridor suur, algul pikk ja siis keerab nurgaga välisukse suunas. Seal siis suurem ja laiem osa.

Tsiteeri

Pilery Kangur 24.08.2011 14:51

Tere!

Võiksite proovida kasutada monokroomset lahendust ehk siis sama toon , mis köögi üks sein. Süvendite osas võib kasutada sama tooni, aga tugeva faktuuriga värvi (näiteks Tikkurila Tunto Karhea). II variant on seina hele, aga süvendi osa samast toonist näiteks 2-3 astet tumedam. Ja veel saaks võibolla kasutada sama punane-must- valge efekttapeeti süvendi taustal, et siduda ruume üheks tervikuks.


Kõike kaunist,
Pilery

Tsiteeri

marleen 24.08.2011 22:13

See, et tapeet süvendisse panna on hea. Lisaisn mõned fotod. Esimesl on näha elutoast vaade kööki ja koridori. Selja taha jääks siis kirju tapeet ja nii parem kui vasak sein oleks heledad, kreemjas valge. otse siis jupike eraldatavat seina ja seal koridori pool need süvendid. Köögi poole teeks selle väikse seina punaseks. Köögimööbel musta-valge säbrulime töötasapid ja sama taustaplaat, kapi uksed ja valgeks peitsitud kasespoon. Terassiukse kõrval oleva seina mõtlesin ka kirju tapeetiga teha. Koridor läheb otse ja keerab veel paremale. Päris suur ja kui see kõik hele, kas liiga palju valget ei ole siis. Välisukse kõrvale tuleb trepp ja mõtlesin, et teeks kinnise ja heleda, aga astmed tammeplated ja jätan naturaalsed. Tahaks natuke puitu ka elamisse tuua. Algselt oli plaan köögikapid teha punased, aga kartsin et jääb väga karjuma. Piakpeale võibolla väga väsitav kuna kõik on nähtav ja torn oleks veel eriti suur puane ja kõrge. Valge jälle ei hakka silma väga.
Teine pilt oleks siis koridorist elutoapoole vaade. Paremale jäävad magamistad.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.