KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Magamistoa värvid

Maris 21.05.2012 17:53

Tere! Magamistuba just ehitusjärgus ja vaja nõu mitmes asjas. Tuba ise on suur (üle 20m2) ja väga valgusküllane. Toas on juba suur 2x2m aken otsaseinas (tumepruun ruutudega) ja plaan oleks ka tumepruun põrand valida, aga ühele suurele seinale tahaks tapeeti, aga ei tea mis värvitoonides valida. Sooviks romantilist roosidega (suureõieine muster). Värvitavad seinad jäävad elevandiluu toonides. Ja magamistoa mööbel on lumivalge. Roosilisi tapeete väga erinevates värvides. Milline võiks paremini selliste värvidega sobida? Kas valge põrand teeks toa liiga valgeks ja igavaks?
Suur tänu!

Tsiteeri

Pilery Kangur 21.05.2012 19:21

Tere Maris!

Kuna ruum on suur ja valgusküllane, siis pakuksin järgnevat paketti: Tumepruunide aknaraamidega haakuks hästi tumepruun põrand - tekitab elevandiluust seinatooniga hea kontrasti. Roosimustriga tapeet võib vabalt olla Teie enda värvieelistustest lähtuv. Sobivad kõik värvivariandid, sest ülejäänud toonid ruumis( elevandiluu, valge, tumepruun) on neutraalsed ja sinna juurde sobivad paljud variandid - nii erinevad roosakad kuni tumepunaseni roosimuster või ka sinine-kollakas-elevandiluu jne.
Kuna mööbel on valge, siis tapeet võiks olla värvikas ja mitte väga hele.
Ja ka valge põrand sobib. Igav ei ole see mingil juhul , kasutate ju kindlasti nt. värvilisi vaipkatteid lisaks. Jääb rõõmus, avar ja hele üldmulje!
Kui eelistate aga magamistoas võibolla rohkem rahulikumat-intiimsemat olustikku, siis on tume põrand kindlam valik, seda enam, et tegemist suhteliselt avara magamistoaga.



Parimat,
Pilery

Tsiteeri

Karely 09.01.2014 20:08

Tere!
Olen jõudnud remondi käigus . oma 18 ruutmeetrise, suure aknaga magamistoas .sellise olukorrani, et asi kipub liiga igavaks minema. Naturaalse tamme värvi põrand, sama värvi mööbel, tumepruun voodi, beez voodikate ja sama tooni kardinad, valgustid - valged. Tundub liiga soliidne ja värvitu!
Seinad olid siiani hele ja tumelillad... Hirmus suur soov on lisada juurde värvi ja mingit vimkat.
Midan arvate vooditagusesse 4m seina fototapeedist - modernsest ja kaasaegsest, kuid taskukohasest , nt. KOMAR? Värviks seinad teist värvi? Lisaks uue vaiba? Mis värvi kõik ja kuidas seda lugu omavahel sobitada?
Lisan, et olen keskealine, kuid kaasaegse mõtlemisega "elupõline noor" ,,, :) modernse kodu pooldaja
Tänan tähelepanu eest!!1
Karely

Tsiteeri

Katri-Helena 19.01.2014 20:40

Tere!

Proovime leida uusi värve magamistuppa, samas ei tahaks vahetada kardinaid ja voodikatet. Kardinad ja voodikate on tumesinise ja kullakarva triipudega, mööbel valge ja põrandal tammeparkett. Sooviks praeguse kollase tapeedi asemel midagi huvitavamat.


Katri-Helena

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.