KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Valgustite sobivus

kaire 26.07.2012 21:31

Tere! Kavandan elutuppa- söögituppa valgusteid. Tean kindlalt, et tahaksin lakke 1+1 (mõlemasse toa osasse) antiikset küünaldega lühtri tüüpi valgusteid.Värviks must. Aga ma pole leidnud kusagilt sobivat 1 laualampi ja põrandalampi antud stiili juurde. Mis tüüpi teie soovitaksite? On teil mingeid pilte? Tegu on maamaja laudlaega ja lauseintega. Aitähh :))

Tsiteeri

pilery kangur 26.09.2012 18:11

Tere!


Kahjuks nägin arvuti tehnilise vea tõttu Teie kirja alles nüüd. Vabandan väga ja vastan tagantjärele:

Et lihtsustada otsinguid võiksite ringi vaadata ka sepisest sisustuselementide pakkuvate firmade juures.
Metallist mustaks värvitud laelühtreid on aeg ajalt näha olnud ka ehituspoodides (K-rauta. Bauhaus, ka IKEA ), aga põrandalampide valik sellest stiilist on kesine. Näiteks laualamp võiks vabalt olla vanaaegne ja mõnest antiigipoest ostetud petrooleumilamp vms.
Veel pakuks välja sepisest valgustid tellida, kui sooviks on saada sarnane komplekt. Aluseks võikski võtta küünlajalgade stilistika.


Kõike kaunist!

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.