KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Lastetoa seinad

Hela 07.08.2013 10:48

Tere! Tekkis vajadus uuendada lastetoa seinu. Oleks soov värvida seinad ühtlaseks siledaks, et saaks pesta, aga kuna elame üürikorteris, siis ei tahaks väga suurt tööd tegema hakata. Praegu on seal tapeet. Kui tapeet maha võtta, siis peaks vist panema kipsi või siis pahteldama, et saada siledat pinda??? See aga oleks väga kulukas ja ajamahukas. Kuidas saavutada toa seintele sile pind ilma krohvi või kipsita? Kas mittereljeefse tapeedi tagurpidi seina kleepimine võiks olla hea mõte?

Tsiteeri

Pilery Kangur 07.08.2013 15:30

Tere!

Kui praegune tapeet on korralikult seinas kinni, siis on lihtsam lahendus katta seinad pestava tapeediga.
Kui aga tapeet eemaldada, siis võiks värvida seinad peeneteralise struktuurvärviga (nt. Tikkurila Taika Tunto Hieno) - see peidab väiksemad seina ebatasasused ja ei ole vajalik eelnev suur eeltöö pahteldamise jm. näol. Väga suureteralise tekstuuriga struktuurvärvi ei soovita kuna seda raskem puhastada.


Kaunist suve jätku!

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.