KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Väike katusealune magamistuba

airi 20.11.2013 13:05

Tere

Magamistuba on meil selline väiksema poolne, kitsas ruum (2,60 x 4,50 m). Üks sein on sirge, seal ka lahtine ukse ava (vb tuleb kunagi mingi uks ette), teine sein kaldega (katusealune korrus). Ühes otsaseinas lahtine nn garderoobi niss (peaks jääma avatud), teises otsaseinas suur aken, tumepruunide raamidega (hõlmab enamus sirgest seinaosast). Voodi on suur (170x200), tumepunane sametkattega. Voodi peaks tulema peaosaga kaldseina alla. Nii, et aknaga otsaseina ning voodi ja voodijalutsi ja sirge seina vahele peaks jääma alla meetri käimisruumi.

Seega oleks huvitatud ideedest, kuidas tapeetida/värvida seinu. Kuna voodi on suur, siis see jääb toas domineerima. Samas tahaks musta-valge-punase toone kasutada (voodi jalutsi sirgesse seina tahaks panna ka suurlinna panoraamiga pilti/pilttapeeti), kuid kardan asja väikses toas väga kirjuks ajada.

(lisan pildi ka otsaseinast)

Tsiteeri

Pilery Kangur 20.11.2013 17:51

Tere!

Kuna voodi on üks suuremaid horisontaalseid pindu ruumis, siis võiksite ülejäänud ruumi koloriidi valikul lähtuma siis tumepunasest voodikattest- ( juhul kui seda muuta ei kavatse). Ehk siis tumepunane suur pind ruumis on olemuselt suhteliselt "aktiivne"värv, seetõttu soovitaks seinte kujundamisel jääda pigem tagasihoidlikuks. Kuna ka magamistoa proportsioonid on suhteliselt keerukad, siis väga suuri mustreid ja intensiivseid värve kindlasti ei soovita ning pilttapeet võib osutuda tõesti liigseks - eksponeerimisruumi jääks väheks. Küll aga otseselt ei välistaks ka - kõik oleneb pilttapeedi kontrastusest ja iseloomust . Aktsendina kasutatav must-valge-punane värvivalik on igati sobilik. Soovitan visuaalset põnevust luua pigem valguse, kangaste jm. materjalide tekstuuride, läigete ja muu sellisega kui seinte värvi -tapeediga.
Näiteks tekitada nauditav kooslus kasutades nt. erineva mustriga padjakatteid, mõni läikega kangas vastandina karvasele pinnale jne.
Seintel võiks kasutada heledamat hallikas-valget tekstuuriga värvi või heledat tapeeti,millede mustrivalik ääretult lai. Ka dekoratiivvärvimisega saab tekitada erinevaid toredaid seinapindu, kasutades rahulikku valkjat koloriiti.
Mingi ala võib katta voodi vastasseinas nt. tahvli- ja/või magnetvärviga,kuhu saab kinnitada pilte, fotosid ja kirjutada ka nt. luuletusi ... Musta tahvlivärviga ala võib ka nt. ära raamida jne.










Parimat soovides,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.