KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

dekoratiivpaneelid

KP 07.04.2014 15:17

Tere,

Sooviks elutuppa diivani tahaseina paigaldada diivani laiuselt MDF dekoratiivpaneelid 50x50cm (4-rida). Abi oleks vaja dekoori valikul, valikusse on jäänud hetkel järgnevad kaks:

http://www.decora.ee/index.php?product_id=2915&group_id=91&page=331&action=show_product_details& valik "Bilbao"
http://www.decora.ee/index.php?product_id=2922&group_id=91&page=331&action=show_product_details& valik "Cordoba"

Lisan pildid ka elutoast, et saada aimu toonidest, elutoas telekasein tapeeditud. Seinad terves korteris Tikkurila F307, mööbel valdavalt tamme erinevad variatsioonid tumedast-heledani.

Kas on võimalik saada mõlema valikuga näidispilti? Ning ehk on pakkuda üldse mõnda teist lahendust.

Tsiteeri

Pilery Kangur 07.04.2014 18:17

Tere!

Paneelide mõte oleks elavdada diivanitagust seina teise materjaliga. Sama asja saaks saavutada,kui diivani laiuse formaadiga kinnitada seinale trükitud pannoo mõnest fotost vms. http://www.uniquehomeart.ee/
Seetõttu tundubki mulle,et saadetud dekoratiivplaatidest sobiks hoopis rohkem "Limba dunkel",sest sellel huvitav muster ja kõige rohkem meenutab diivani tooni,mis on selline külm hallikaspruun.
Gordoba on liiga"tavaline",kordab küll hästi TV kapi toone,aga kuna diivani toon on reaalselt külmem,siis võib tekkida ebakõla ja ei anna oluliselt midagi ruumile juurde.
Variandina soovitaks terve diivanitagune sein katta näiteks dekoratiivvärvi või -krohviga,mis võiks olla tumedam,et tekiks kontrastne ala ja ruum ei "valgu nii laiali". Kaalu diivani toonist paar tooni tumedamat hallikaspruuni dekoratiivkrohvi vms. et siledat seina teise tekstuuriga ilmestada. Kui julgust on siis miks mitte ei võiks sama põhitooni krohvi sees olla mõned värvilised kohad.(NB! korda seda värvi sel juhul näiteks ka diivanipatjades!)Diivanile oleks hea lisada mõne värvilaigu diivanipatjade näol (oliiviroheline,fuksia vms.)
http://dekoratiivkrohvimine.webs.com/apps/photos/ - seal leiab tekstuure - värvid saab ise valida.



Heade soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.