KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis seinakattematerjaliga võiks tegemist olla?

Küsija 04.05.2014 10:45

Tere,

küsimus seinakattematerjali kohta, nimelt millega võiks tegu olla. Kuna antud koduleheküljelt ei ole võimalik pilte salvestada siis panen lingi: http://www.inin.ee/est/kataloog/tooted/uksed Sealt viimane pilt nimega Professional Immagine 16 / Rimadesio .

Väga huvitav seinakate tundub ja elegantne. olen küll igatepidi googeldanud ja otsinud aga sellist pole leidnud, kas tegemist võiks olla tapeediga hoopis?

Tsiteeri

Pilery Kangur 05.05.2014 11:21

Tere!


Pildi järgi on rakse oletada.See võib olla mida iganes - kas tapeet,mõni puidupinda imiteeriv materjal -tänapäeval on olemas väga palju erinevaid dekoorplaate,materjale,millega pindasid katta. Samas võib see olla ka kahhelplaat. Eestis pakutakse sarnaseid termotöödeldud puidust seinakattematerjale - www.woosion.com.
Võibolla võiksite küsida ka INSIDE firmast ,et ehk saavad nemad emafirmast küsida,mis on visuaalil täpsemalt olev seinamaterjal.


Kaunist kevadet!
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.