KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögimööbli toonid

Kristi 12.06.2014 23:59

Tere!

Soovin nõu köögimööbli värvi valikul. Ruum on avatud köök elutuba (L-kujuline köök aknaga 8 m2 ja elutuba 22 m2). Seinte toon on hele beež (F459) ja põrand naturaalne tamm. Mis värvi võiks olla köögimööbel ja töötasapind? Ülejäänud mööbel on veel valimata.
Millised toonid võiks sobida elutuppa?

Tsiteeri

Pilery Kangur 14.06.2014 15:18

Tere!

Värvid, mis hetkel paigas,on neutraalsed ning seetõttu võimalik valida paljude meeldivate värvitoonide hulgast. Oleneb kas soovite kontrastset efektset tulemust või naturaalset-rahulikumat värvigammat.
Töötasapind võiks sarnaneda põrandale ehk naturaalse tamme imiteeriv materjal või siis tamme massiivpuidust õlitatud pind vms. Soovitan jääda köögimööbli värvitoonide osas tagasihoidlikuks (valge või hele toon),sest väga intensiivne värvitoon kapiustel väsitab pikapeale ära. Tammespooniga võiks olla ka ülejäänud mööbel .
Valige heledale foonile (seinad,köögiuksed) soovi korral vastukaaluks mõni julgem puhas toon( vabalt valitud! - punane,ploomililla vms.) ja kasutaga seda ruumi aksessuaarina.( Näiteks diivanipadjad toolikatted,kardinad.laualinikud,nõud,pilt seinal jms.) Aktsentvärv,mis kordub nii köögis kui ka elutoas seob ruumi üheks tervikuks.
Lisaabi vajadusel: kujundusabi@gmail.com


Heade soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.