KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

eutoa värvid

Nele 05.01.2016 11:09

tere, olen hädas elutoa värvi valikuga, parkett on pruun(heledam variant) telekaalus on tume klaas. ja hetkel seinad helekollased, kuid sooviks värvi muuta aga ei tea milliseks :( ja mis värvile peaks keskundama mööbli valimisel. aitäh :)

Tsiteeri

Pilery Kangur 05.01.2016 14:27

Tere!

Seinavärvi tumedusaste võiks jääda samasuguseks või veidi heledam. Soovitan leida olemasolevast põrandamaterjalist kõige heledam toon ning seda seinal korrata. Alati sobib ka valge,mille toonivalik on Tikkurila OFF WHITE värvikaartidelt suhteliselt lihtne ja vastavalt teie eelistustele valitav. Nii toimides ei saa midagi kardinaalselt valesti teha. Seinatoon võiks olla pigem neutraalne toon,kui väga "värviline".Ka võib lisaks tekstuurvärviga, kasutades erinevaid tehnikaid, tekitada põnevaid tekstuurseid pindu.
Mööbli valikul lähtuda samuti põrandal olevast puidutoonist. (Erinevaid puidutoone/liike ei ole mõttekas miksida.) Samuti sobib alati valge mööbel.


Õnnelikku alanud aastat!
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.